Teaser pentru Barack Obama la Mythbusters

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vanatorii de mituri sunt plini de surprize. Daca acum ceva timp aparuse zvonul ca Mythbusters vor fi 3D, acum s-a confirmat ca nimeni altul decat Barack Obama isi va face aparitia in show-ul care distruge mituri si avem si un video drept teaser la episodul special.Presedintele Americii vine cu un mit (The Archimede Heat Ray) care asteapta confirmare: este posibil ca Arhimede sa se fi folosit doar de oglinzi si de razele soarelui ca sa dea foc unei corabii cu trupe romane? Ordinul a fost dat de Presedinte, acum Adam Savage si Jamie Hyneman trebuie sa raporteze rezultatul.

Aparitia lui Obama in show este si o masura de a creste interesul cetatenilor in domeniul stiintei, matematicii si ingineriei, proiect de interes la Casa Alba. De pe BBC aflam ca presedintele a fost putin dezamagit ca nu a apucat sa vada nimic explodand in timpul show-ului.

Aici e un filmulet in care Obama isi anunta prezenta la Mythbusters in cadrul White House Science Fair. 

Vanatorii de mituri discuta cu reporterii despre prezenta invitatului special in show. 

PR, marketing, pur interes sau joaca, nici nu mai conteaza, noi vrem sa vedem episodul. Asa cum a spus si Obama: "Figure this out and report back to me".


Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje