Super distributie pentru Moon Rise Kingdom al lui Wes Anderson

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Moon Rise Kingdom al regizorului Wes Anderson (Fantastic Mr. Fox si The Royal Tenenbaums) are o distributie de zile mari: Bruce Willis, Edward Norton, Bill Murray, Tilda Swinton si altii.

Regizorul se afla la a saptea productie mai mare pentru care a dezvoltat o poveste intortocheata dupa un scenariu facut de Anderson si Roman Coppola. Actiunea se intampla in anii '60, perioada in care doi adulti se indragostesc si fug de nebuni in lume. Membrii comunitatii de care cuplul apartinea nu cred ca cei doi si-au luat zborul si incep sa-i caute disperati.

Bruce Willis e serif (evident), Edward Norton e detectiv iar Bill Murray este tatal fetei considerate disparute. Filmarile pentru Moonrise Kingdom incep in primavara anului viitor.

Desi la premiera filmului Fantastic Mr. Fox Wes Anderson declarase ca urmatorul film va fi produs in spatiu, un SF in stilul lui Kubrick, se pare ca regizorul s-a razgandit si a setat urmatoarea sa drama intr-o comunitate din New England:

"I’d like to do a movie in space. If possible I would like to try to actually shoot some of it on location in space. That’s my preference" (sursa).

Distributia ne place, scenariul suna bine, credem ca e un film pe care merita sa-l vedem. Nu?

sursa: themovingarts.comNici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje