Spoiler Mad Men: Creatorul serialului are pregatit marele final

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
 Creatorul serialului Mad Men, Matthew Weiner, are pregatit marele final al povestii lui Don Draper, anunta The Huffington Post. Intamplarile anilor '60 din lumea publicitatii initiate in 2007 isi vor gasi sfarsitul dupa intense negocieri, odata cu sezonul sapte.

Despre sfarsitul serialului Weiner a afirmat: " Stiu cum se va termina intregul show. Ideea mi-a venit la mijlocul ultimului sezon. Intotdeauna mi-am imaginat ca va fi despre experienta vietii, iar viata are o destinatie. Nu inseamna ca Don va muri. (...)."

"Este 2011. Don Draper ar avea 84 de ani acum. Vreau sa las serialul intr-un loc in care sa iti poti face o idee (...) despre ceea ce a insemnat pentru tine (...)", a adaugat Weiner. Matthew isi doreste ca publicul sa isi aminteasca cu drag de serial, mai ales ca Mad Men a reprezentat creatia sa de maturitate, avand 35 de ani la realizarea episodului pilot, 42 de ani in momentul in care a inceput sa lucreze cu adevarat la el si 50 cand ii va pune punct, prin urmare, finalul va reprezenta nu doar o simpla retrospectiva, ci ne va lasa sa privim si in prezentul unui Don Draper ajuns la batranete.

Mad Men se poate lauda pana acum cu castigarea a numeroase premii printre care patru Globuri de Aur si alte patru Emmy. Cel de-al cincilea sezon se lasa asteptat, difuzarea lui urmand sa inceapa ceva mai tarziu, in luna martie a anului viitor.

Cati dintre voi abia asteapta nou sezon Mad Men?

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje