Sneak Peek "In deriva", noul serial romanesc HBO

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Prin mai va anuntam ca incepeau filmarile la primul serial HBO realizat in Romania, In deriva, dupa modelele de succes BeTipul (israelian) si In Treatment (american).

Azi stim si cand va avea premiera: pe 6 decembrie, pe HBO, si mai avem si cateva detalii mai proaspete.

Dar in primul rand sa va reamintim despre ce e vorba:

"In deriva se concentreaza pe una dintre caracteristicile societatii moderne, sedinta de terapie, vazuta prin ochii unui psihiatru de succes, a carui viata profesionala si personala risca sa se destrame. Fiecare episod din cele 45 ale serialului se axeaza pe cate o sesiune de terapie – patru  sedinte individuale intre psihoterapeut si pacientii sai, urmate de cate un episod saptamanal in care personajul principal isi viziteaza propriul terapeut." (am citat din comunicatul de presa)

Cum, dar avem sedinte de psihoterapie si aici, in Romania? Pentru ca subiectul nu ne este prea familiar decat din filmele americane (inclusiv din In Treatment, cu Gabriel Byrne, serial care a primit un Emmy si un Glob de Aur), abia asteptam sa vedem ce au reusit sa scoata realizatorii serialului din... materia prima (in deriva) romaneasca. Iata mai jos si cateva descrieri ale personajelor (via site-ul oficial al serialului):

ffffff

Andrei, un psihoterapeut sobru, rezervat si profesionist, urmeaza sa aiba parte de provocarea vietii sale – iubirea pentru o pacienta.
Laura e sotia neglijata, furioasa ca Andrei a pus intotdeauna interesul pacientilor inaintea ei si a celor trei copii ai lor.
Nora are o personalitate nevrotică si narcisista ce-i permite auto-analize necrutatoare, dar care nu o poate impiedica sa se amorezeze de propriul sau terapeut.
Victor e militar de cariera, chinuit de...
[ghiciti?] vinovatia pe care o simte dupa ce a luat atatea vieti nevinovate intr-o misiune in Afganistan.


Serialul In deriva va rula pe HBO de pe 6 decembrie, de luni pana vineri, la 20:30.

Distributie: Marcel Iures in rolul principal, urmat de Maria Dinulescu, Vlad Zamfirescu, Maria Mitu, Bogdan Dumitrache, Andreea Bibiri, Tamara Cretulescu si Gabriela Butuc.
Regie: Adrian Sitaru si Titus Muntean

site oficial: inderiva.hbo.ro

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje