Sfarsitul lui Dr. House

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Sfarsitul lui Dr. House


Cum toate lucrurile bune au un sfarsit, iata ca a venit si vremea seriei Dr. House sa isi atinga punctul final in luna mai a acestui an, dupa opt sezoane pline de cazuri medicale unice si garnisite cu charisma ironica a personajului jucat de Hugh Laurie.

Decizia a fost anuntata de Fox chiar din luna februarie a acestui an, dupa un total de 177 de episoade cuprinse in cei opt ani de existenta.

Desi la debutul serie in 2004 pronosticurile de audienta nu erau deloc bune, serialul a castigat teren destul de rapid, datorita combinatiei de informatie referitoare la tehnici si date medicale cu lectii de viata si o interactiune stransa intre personaje, culminand cu personalitatea puternica si enigmatica a lui Dr. House. Astfel, serialul a ajuns sa aiba unul dintre cele mai bine cotate scenarii din istoria Fox, dar care din pacate a ajuns sa depaseasca bugetul posibil in ultimele doua sezoane.

Finalul dupa opt sezoane a fost o decizie luata de comun acord de actori, scenarist si producator, care si-au exprimat recunostinta fata de fani, fata de stafful tehnic si fata de toate persoanele care au ajutat la realizarea Dr. House.

Suntem siguri ca printre cititorii Metropotam avem o multime de simpatizanti ai doctorului imposibil, asa ca va spunem cu sinceritate ca va impartasim regretul si ca suntem siguri ca serialul se va integra in cultura populara ca unul evergreen si ca multe generatii vor avea placerea sa il urmareasca dupa noi.

Cat despre Hugh Laurie, stati cu ochii pe el, sigur ne va mai surprinde in curand cu un proiect nou! 

Pana una-alta, suntem curiosi care e sezonul vostru preferat din Dr. House!

 

sursa: tv.blog.imdb.net
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje