S-a ales cea mai buna comedie a tuturor timpurilor

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
This is Spinal Tap a fost votata cea mai buna comedie a tuturor timpurilor, in urma unui sondaj realizat de Time Out Londra. Echipa Time Out Londra a ales 200 de oameni specializati in a-i face pe oameni sa rada, adica scenografi, regizori, actori si artisti de stand-up comedy care sa isi exprime preferintele in materie de comedii.

Fiecare dintre personalitati a fost invitata sa aleaga zece filme pe care le-a considerat demne de a fi numite cele mai bune comedii facute vreodata, dintr-o selectie de 100 de pelicule. Dan Aykroyd (Ghost Busters), Richard Curtis (scenograf-Love Actually), Edgar Wright (regizor-Scott Pilgrim vs. the World), artistul Kim Noble, creatorul serialului The Office, Stephen Merchant si Richard Griffiths (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I) sunt cativa dintre specialistii care au contribuit la stabilirea topului final.
 
Voturile au fost analizate, iar This is Spinal Tap a devenit cea mai buna comedie a tuturor timpurilor. This is Spinal Tap  este un mockumentary regizat de Rob Reiner (The Bucket List, Rumor Has It...) despre o trupa britanica de heavy metal numita Spinal Tap. Trupa ajunge cu ocazia lansarii LP-ului, Smell the Glove, in plin turneu american despre care personajul Marty DiBergi vrea sa faca un documentar.

Urmatoarele noua filme care s-au luptat sa ajunga pe primul loc, dar care au ajuns in top zece au fost: Airplane!, Monty Python's Life Of Brian, Annie Hall, Monty Python And The Holy Grail, Anchorman: The Legend of Ron Burgundy, Withnail And I, Groundhog Day, Some Like It Hot si The Jerk.

Sa urmarim si noi un clip de prezentare a celei mai bune comedii din toate timpurilea, dar si trailer-ul ei, cu propunerea sa ne spuneti care credeti voi ca este cea mai buna comedie a tuturor timpurilor?

 
1 comentariu vrei sa comentezi?

S-a ales cea mai buna comedie a tuturor timpurilor
gooDoctor
#1 -

This is Spinal Tap

Well, am vazut filmul, mi se pare bun, dar nu mi se pare cel mai bun film de comedie ever. Airplane, de exemplu, a fost mult mai bun si mai amuzant. Spinal Tap e facut bine, merita atentia, dar nu este ataaaat de amuzant. Monty Python, ma refer la cele 2 filme selectate in lista, au fost si ele mult mai bune fata de Spinal Tap. Parerea mea e ca Monty Python And The Holy Grail este cel mai bun film din lista asta. Dar este doar parerea mea.

Filme


Cinefili

Unde va place sa vedeti filme 3D in Bucuresti?
|Rezultate|Alte sondaje