S-a ales cea mai buna comedie a tuturor timpurilor

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
This is Spinal Tap a fost votata cea mai buna comedie a tuturor timpurilor, in urma unui sondaj realizat de Time Out Londra. Echipa Time Out Londra a ales 200 de oameni specializati in a-i face pe oameni sa rada, adica scenografi, regizori, actori si artisti de stand-up comedy care sa isi exprime preferintele in materie de comedii.

Fiecare dintre personalitati a fost invitata sa aleaga zece filme pe care le-a considerat demne de a fi numite cele mai bune comedii facute vreodata, dintr-o selectie de 100 de pelicule. Dan Aykroyd (Ghost Busters), Richard Curtis (scenograf-Love Actually), Edgar Wright (regizor-Scott Pilgrim vs. the World), artistul Kim Noble, creatorul serialului The Office, Stephen Merchant si Richard Griffiths (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I) sunt cativa dintre specialistii care au contribuit la stabilirea topului final.
 
Voturile au fost analizate, iar This is Spinal Tap a devenit cea mai buna comedie a tuturor timpurilor. This is Spinal Tap  este un mockumentary regizat de Rob Reiner (The Bucket List, Rumor Has It...) despre o trupa britanica de heavy metal numita Spinal Tap. Trupa ajunge cu ocazia lansarii LP-ului, Smell the Glove, in plin turneu american despre care personajul Marty DiBergi vrea sa faca un documentar.

Urmatoarele noua filme care s-au luptat sa ajunga pe primul loc, dar care au ajuns in top zece au fost: Airplane!, Monty Python's Life Of Brian, Annie Hall, Monty Python And The Holy Grail, Anchorman: The Legend of Ron Burgundy, Withnail And I, Groundhog Day, Some Like It Hot si The Jerk.

Sa urmarim si noi un clip de prezentare a celei mai bune comedii din toate timpurilea, dar si trailer-ul ei, cu propunerea sa ne spuneti care credeti voi ca este cea mai buna comedie a tuturor timpurilor?

 
1 comentariu vrei sa comentezi?

S-a ales cea mai buna comedie a tuturor timpurilor
gooDoctor
#1 -

This is Spinal Tap

Well, am vazut filmul, mi se pare bun, dar nu mi se pare cel mai bun film de comedie ever. Airplane, de exemplu, a fost mult mai bun si mai amuzant. Spinal Tap e facut bine, merita atentia, dar nu este ataaaat de amuzant. Monty Python, ma refer la cele 2 filme selectate in lista, au fost si ele mult mai bune fata de Spinal Tap. Parerea mea e ca Monty Python And The Holy Grail este cel mai bun film din lista asta. Dar este doar parerea mea.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje