Promoveaza-ti tara la Festivalul International de Film de Turism

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Despre faptele si ispravile doamnei Udrea s-a tot vorbit si initiativele ei turistice au tot fost criticate. E momentul ca toate frustrarile si ca toate ideile care rup norii sa se alinieze la un festival special dedicat filmului turistic. Mai precis, intre 7 si 10 Octombrie are loc prima editie a Bucharest International Tourism Film Festival (BITFF).

Acest eveniment pilot isi propune sa stranga toate filmele documentar cu iz turistic si sa abordeze cam toate domeniile care ne-ar putea trece tara in randul destinatiilor dorite. Astfel, domeniile care trebuie atinse in film sunt: destinatii turistice, ecologie, turism montan, hoteluri si statiuni, turism religios sau cultural, lumea rurala, viata/oameni si locuri si altele.

Ideea este sa cutreieri tara cu o camera in mana si sa prinzi imagini si povesti care merita sa fie spuse mai departe. Tot ce strangi si ce vrei sa promovezi despre tara noastra trebuie pus intr-un filmulet pe suport DVD de maximum 65 de minute. Se accepta si filmulete mai vechi, dar sa nu depaseasca trei ani de cand au fost create.

Odata ce ti-ai ales domeniul, povestea, unghiul si dupa ce ai facut si montajul, inscrii productia completand formularul de aici. Trebuie sa platesti si o taxa (124 euro pentru competitia nationala, 300 euro pentru cea internationala) si sa trimiti filmul (adresa o gasesti in formularul de inscriere). Termenul limita pentru toate acestea este 26 septembrie.

Pe langa concursul video exista si o sectiune foto sub numele "Visit my city". Formularul de inscriere pentru concursul foto se gaseste aici unde ai toate informatiile legate de participare, taxe si premii.

bitff

Premiile de la festival vor fi impartite pe categorii si fiecare sectiune va avea cate 3 castigatori care vor primi promovare media in valoare de 7000 de euro (locul I) si 5000 de euro (locurile II si III).

Detalii despre festival, inscrieri si program gasesti pe site-ul evenimentului.

Nu vrem sa ne inspiram de la tine, dar chiar suntem curiosi: ce ai alege sa promovezi legat de Romania, care e punctul nostru forte?Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje