Prima imagine cu Matthew McConaughey si Channing Tatum in roluri de stripperi

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Prima imagine oficiala a filmului Magic Mike cu Matthew McConaughey, Alex Pettyfer si Channing Tatum in roluri de stripperi a fost data spre circulatie internautica. In rolul unui proprietar al unui club de striptease, Matthew ni se arata cu aerul de Uncle Sam, fara tricou, acompaniat de "armata" lui de baieti dispusi sa isi dea mai toate hainele jos.

Filmul Magic Mike regizat de Steven Soderberg (Ocean's Eleven) va spune povestea unui stripper aflat la inceput de drum care ca beneficia de protectia si de sprijinul unui mentor interpretat de Channing Tatum. Scenariul este cu atat mai inedit cu cat el are la baza viata lui Channing inainte sa ajunga la Hollywood, intr-o vreme in care isi castiga existenta dezbracandu-se pe bani. Din distributia peliculei mai face parte si Olivia Munn, norocoasa ce va avea sansa in Magic Mike sa stea in preajma stripperilor.

Magic Mike va fi lansat undeva in vara anului viitor. In paralel, Steven Soderberg se ocupa de un proiect realizat in colaborare cu HBO Films, un biopic despre pianistul Liberace in care rolul principal va fi jucat de Michael Douglas.

Cum se prezinta Matthew McConaughey in lipsa unui tricou, vedem in imaginea de mai jos. Voi, ce parere aveti? Merita sa ne punem un bookmark la Magic Mike?

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje