Persona - festival de film franco-roman

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
persona
Persona
este primul festival franco-roman de film ce va avea loc intre 7 si 10 octombrie in Salon de Provence, Franta. Inscrierile au fost deschise pana pe 15 august si in urma selectiei organizatorilor in competitie au intrat 20 de filme de scurt metraj, 10 frantuzesti si 10 romanesti.

In festival au fost acceptate filme de fictiune, animatie si documentare care se lupta pentru unul din premiile festivalului, Marele Premiu, Premiul Publicului, Cel mai bun Film Francez si Cel mai bun Film Romanesc.

Juriul acestei prime editii este format din Michele Fraysse, co-presedinta Festivalului Rencontres Cinematographiques din Salon de Provence, Catherine Kiss, presedinte al asociatiei Mnemosyne, Jeanne Glass, presedinte al Uniunii Mediteraneene de Cinema, Nathalie Jeay, profesor de Arte Plastice, si Jacky Malgoire, co-presedinte al Festivalului Rencontres Cinematographiques din Salon de Provence.

Persona isi propune sa promoveze filmele si productiile de calitate, romanesti si franceze, sa devina un facilitator al schimburilor si coproductiilor intre cele doua tari participante.

Mai multe informatii despre Persona


1 comentariu

Persona - festival de film franco-roman
classiq
#1 -

Persona

Un eveniment cultural din categoria promovarii filmelor de calitate contemporane: avem nevoie de asa ceva

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje