Noutati despre Top Gun 2 de la Tony Scott

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Zvonurile in jurul continuarii filmului de succes Top Gun din 1986 au fost confirmate chiar de regizorul Tony Scott. Top Gun 2 este inca intr-o prima faza de productie, adica la nivelul in care se pun la punct detaliile de poveste.

A doua parte a filmului se va axa mai mult pe evolutia pilotului de la Air Force, de la stadiul de coolness pe care l-a atins Maverick in productia din 1986 pana la "trantorii" care piloteaza avioanele de la departare.

Pentru povestea din noul film, Tony Scott s-a inspirat din viata unui tanar pilot pe care l-a intalnit intr-una dintre calatoriile sale, un tester care petrece toata noaptea si in mahmureala de a doua zi inca gaseste concentrarea pentru a testa masinariile de zbor. Scenariul va avea la baza noua generatia de piloti-testeri, genii in ale tehnologiei care l-au fascinat pe Scott.

Regizorul a mai spus ca inca mai sunt multe detalii de pus la punct pentru Top Gun 2, plus ca inca nu se stie daca Tom Cruise va reveni pe marile ecrane in ipostaze rebele.

Ce e sigur e ca va exista un al doilea Top Gun, dar nu inainte de un alt film al regizorului, Unstoppable care are lansarea pe 12 noiembrie si care ni-l aduce pe Denzel Washington intr-o noua lupta cu un tren tot in regia aceluiasi Tony Scott.surse: hitfix.com si comingsoon.net
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje