[Update] Noutati despre Green Lantern, un nou super erou pe ecrane si un trailer

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Membrii Green Lantern, denumirea generica pentru alti super eroi marca DC Comics, vor veni sa lumineze ecranele in 3D si 2D in 2011. Pentru regia acestui film s-a anuntat Martin Campbell (Casino Royale, The Legend of Zorro si Edge of Darkness) iar din distributie ii amintim pe Ryan Reynolds, Blake Lively, Peter Sarsgaard, Tim Robbins si altii. 

Eroii Green Lantern Corps trebuie sa apere pacea si justitia si sa conserve ordinea intergalactica. Pentru a face acest lucru si pentru a-l impiedica pe raufacatorul Parallax care vrea sa distruga ordinea in Univers, eroii se folosesc de un inel care le da o super putere. Lumea in care se desfasoara aceasta lupta magnifica este Oa iar Warner Bros. Pictures a facut deja conceptul vizual pentru acest spatiu.

Daca vrei sa vezi cum arata Oa, aici gasesti doua poze din conceptul artistic al acestul film. Green Lantern merita un bookmark, cel putin asa credem noi. 

A aparut si trailer-ul pentru Green Lantern, e bun, e dinamic, ne-a facut o si mai mare pofta pentru a vedea acest film.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje