Noutati Anim'est - workshop-uri de animatie si competitia de videoclipuri

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Anim'est va incepe peste o luna, dar pana atunci se pun la punct toate detaliile pentru cea de-a cincea editie. Primele pe lista sunt cele doua workshop-uri destinate tuturor celor ce vor sa afle mai multe despre tehnicile de animatie.

Primul workshop se adreseaza copiilor pana in 12 ani si este centrat pe initierea in animatie si este sustinut de doi traineri de la studioul belgian L'Enclume, Constantin Beine si Remi Durin. La finalul workshopului participantii vor realiza scurte animatii ce vor avea ca tema descrierea Bucurestiului si vor fi proiectate in ultima seara a festivalului.

Cel de-al doilea workshop se intituleaza "Timing si Spacing in Animatie" si va fi coordonat de graficianul si animatorul roman Valentin Eliseu. Workshop-ul va dura patru zile si sunt disponibile doar 20 de locuri. Inscrierile se fac pe adresa workshop [at] estenest [punct] ro pana pe 24 septembrie. Mai multe detalii despre conditiile de inscriere gasiti aici.

Iar printre inscrierile in sectiunea Videoclip & Advertising se numara videoclipurile Splitting the Atom - Massive Attack, regizat de Edouard Salier, Eat Raw Meat=Blood Drool - The Editors, regizat de The Lemnox Brothers,  My Turn - Basement Jaxx, regizat de Tomek Ducki, si Life Buoy - The Pixels, regizat de Dragos Bardac.
Cea de-a cincea editie a Festivalului InternaĊ£ional de Film de AnimaĊ£ie Anim'est va avea loc in perioada 8-17 octombrie 2010 la Cinema Patria, Cinema Scala si Cinema Union din Bucuresti, si va fi urmata de un follow-up la Cinema Victoria din Cluj-Napoca, in perioada 22-24 octombrie 2010.

Mai multe informatii despre Anim'est 2010


Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje