Misterul unui trailer- Clown al lui Eli Roth, real sau nu

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Youtube-ul serveste mistere si intrigi pentru a hrani sentimentul unei conspiratii mondiale. In acest episod, pe Youtube a ajuns un trailer pentru un film care nu exista dupa cum se zvoneste. Desi arata ca o productie reala in regia lui Eli Roth la studiourile Lionsgate dupa cum e scrie chiar in promo, regizorul a negat ca ar avea vreo implicare in tot circul acesta, dar ca si-ar dori sa vada filmul Clown.

Adevarul e ca trailer-ul e demential si te sperie de la primul ranjet carnavelesc. Povestea din Clown ne arata un tata care nu admite sa-si vada fiul trist de ziua lui si gaseste un costum de clovn pe care-l imbraca pentru a pipera petrecerea copilasilor. Din pacate pentru personaj, costumul nu mai iese, de peruca nu mai scapa, nasul mare si rosu s-a lipit pentru eternitate iar clovnul pune stapanire pe barbat si il impinge la manifestari de groaza.Horror? Da. Un trailer bun? Da. Vom vedea vreodata acest film? Nu se stie. Eli Roth, actor in filmul de succes Inglourious Basterds si regizor pentru Grindhouse si Hostel, a spus pe contul sau de Twitter: "This is so good even I thought it was real. I WANT TO SEE CLOWN!!". Si noi!

eli roth twitter

Intrebarea e urmatoarea: sa fie o pura strategie de marketing care sa ne puna pe foc si sa ne lase sa fierbem pana cand suntem dispusi sa dam regatul pentru a vedea acest film sau e chiar un trailer fals pentru un film care nu va cunoaste niciodata ecranele? Pariurile se pun aici. 


Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje