Michael Douglas va juca rolul pianistului Liberace intr-un nou biopic HBO

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Ne bucuram sa aflam ca Michael Douglas este din nou activ dupa o lupta dificila cu cancerul. Artistul va juca rolul pianistului Wladziu Valentino Liberace intr-un nou biopic intitulat "Behind the Candelabra", iar Matt Damon i se alatura lui Douglas, interpretandu-l pe tanarul iubit al lui Liberace, Scott Thorson. Filmul va fi realizat cu sprijinul HBO Films, iar regia va purta semnatura lui Stephen Soderbergh (Contagion), informeaza The Huffington Post.

Biopicul a fost anuntat inca din 2008: "de la inceputul acestui proiect am avut doua prioritati: sa obtinem cea mai buna cale creativa in a-l realiza si sa determinam cat mai multi oameni sa il vada", spune Soderbergh despre film.

Producatorul executiv al peliculei, Jerry Weintraub, se declara multumit ca in sfarsit bopicul ca deveni realitate."Mi-am dorit sa fac un film despre Liberace de foarte mult timp (...). Sunt incantat ca ii avem (in distributie, n.r.) pe incomparabilul Michael Douglas in rolul lui Liberace, precum si pe exceptionalul Matt Damon (...). Sa ii pui pe cei doi in mainile creative ale lui Steven Soderbergh - nu se poate mai bine de atat!", marturiseste Weintraub.

Matt Damon a vorbit si el in urma cu un an despre rolul iubitului lui Liberace. "Ma gandesc in termeni algebrici (...). E ca tranzitivitatea - sarutandu-l pe Michael Douglas, o sarut de fapt pe Catherine (Zeta-Jones)."

Filmarile pentru "Behind the Candelabra" vor incepe in vara 2012. Cum va suna viitorul film?




Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje