Mega documentarul Life in a Day in curand pe Youtube

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
24 iulie 2010 este ziua in care oameni de pe tot globul au pus mana pe o camera si pe o idee si au ajutat la crearea unei video-capsule pentru documentarul "Life in a day" produs de Ridley Scott si regizat de Kevin Macdonald.

Pentru mega- documentarul realizat cu user generated videos, realizatorii au primit aproximativ 80.000 de filmulete din 192 de tari, 4500 de ore de filmari din care apoi s-au chinuit sa selecteze si sa incropeasca ceea ce se vrea un freeze pe o zi din viata planetei pentru fericirea posteritatii si pentru curiozitatea actualitatii. Life in a day are si o data de lansare. Mai exact, documentarul care va ajunge pe ecranele de la Sundance 2011 se va putea vedea si pe Youtube pe canalul dedicat o data pe 28 ianuarie de la ora 03:00, data proiectarii la Sundance.

26 dintre producatorii filmelor care au fost selectionate pentru Life in a day au avut onoarea de a fi invitati la Sundance sub titulatura de co-producatori. Dintre povestile care au ajuns sa faca panorama unei zile avem un ciclist din Coreea care se plimba pe bicicleta de 9 ani, o mama care e in lupta cu o forma de cancer si un rus care a transformat Moscova in teren de joaca. 

Life in a day cu datele de vizionare 27 si 28 ianuarie va avea subtitrari in 25 de limbi si noi am marcat data in calendar, nu avem cum sa ratam un moment istoric care se creeaza sub ochii nostri. Ne gasim la film?

Canalul de youtube unde poti vedea documentarul si alte detalii despre mega- proiectul video.3 comentarii

Mega documentarul Life in a Day in curand pe Youtube
LuLuTu
#1 -

Filme

E posibil sa introduceti in baza de date si filmele prezentate in articole?

Mega documentarul Life in a Day in curand pe Youtube
Irina
#2 -

Da. :-)

De obicei facem asta, dar Life in a Day era un caz special, dar gata, acum l-am pus si pe asta in baza de date. :-)

Mega documentarul Life in a Day in curand pe Youtube
LuLuTu
#3 -

:D

Multumesc!

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje