Leonardo DiCaprio intr-un nou film: The Devil in the White City

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Leonardo DiCaprio se intoarce pe marile ecrane intr-o noua ipostaza bizara si intunecata, jucand rolul unui criminal in serie. Dupa Shutter Island si Inception, Leo va fi un doctor psihopat, un criminal in serie din cartea lui Erik Larson care da si numele filmului: The Devil in the White City.

In Chicago-ul anului 1893 un arhitect genial a construit White City, un targ imens, emblema orasului. Tot aici, un doctor sarmant care va fi jucat de Leo isi aducea victimele si le supunea la chinuri in ceea ce se numea "Murder Castle", un loc dotat cu o camera de gazare si crematoriu unde Dr. Holmes putea sa omoare in voie. 

Cartea lui Larkson din 2003 a fost un bestseller si a fost tradus in 17 limbi iar inainte de Leo and co. au fost si altii care au incercat sa faca o adaptare a lumii fascinante din White City. Povestea din carte si din film este bazata pe fapte reale si personajele sunt creionate tot dupa niste creaturi care au facut jocurile in 1893, unul prin constructia targului si altul prin crimele pe care le-a comis aici.

Momentan, proiectul cauta un regizor si un scenarist care sa dea cursivitate povestii si, de aici mai departe, nu putem decat sa speram ca filmul va fi produs. Asta clar este un must-see, nu? 

Ca sa-ti faci o idee despre povestea din film...:

 

surse: comingsoon.net si hollywoodreporter.com


Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje