Lasati scurt metrajele sa vina la concursul "Spune pe scurt"

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Draga animal urban, in peripetiile tale stradale ti-e dat sa vezi si sa auzi multe, ca sa nu mai punem la socoteala toate ideile care iti zboara prin cap. E mare pacat ca toate informatiile sa se piarda si sa nu le prezinti vizual si sa le ambalezi sub forma unor scurt metraje. Plus ca, acum, ai un motiv in plus sa dai startul la creatie: au inceput inscrierile la festivalul online "Spune pe scurt", festival de scurt metraje low/no budget.

 

Asa cum ii spune si numele, pentru "Spune pe scurt- low/no budget" ne e nevoie de cine stie ce echipament sau scule, in concurs se primesc filme in format digital sau analog, se accepta si creatii facute cu telefonul mobil. Acum ca ai trecut peste impedimentul tehnic, sa-ti spunem cum se va desfasura concursul.

Filmele sunt asteptate pana pe 31 mai, in format DVD la adresa Oficiul Postal nr. 61, CP 30, Bucuresti, Romania. Alaturi de magnifica creatie de scurta durata, trebuie sa trimiti si formularul de inscriere completat pe care il poti descarca de aici. Nu uita sa citesti regulamentul inainte de orice.

Scurt metrajele pot fi inscrise la una dintre cele 3 categorii din concurs: fictiune, documentar, animatie. Dupa 31 mai, filmele sunt lasate la votat pe site-ul festivalului, dar, ai grija ca acestea sa nu aiba mai mult de 30 de minute, altfel nu sunt luate in considerare. Dupa 1 iunie, toate creatiile inscrise la concurs vor putea fi devorate si votate. Si daca se voteaza intr-o veselie, e clar ca e rost si de premii. 

spune pe scurt

Va fi un premiu al publicului pentru cel mai votat film, dar la categoria grea, deciziile se vor lua in urma votului dat de juriu: Mihai Fulger, jurnalist si critic de film; Marius Iacob, director de imagine; Laurentiu Calomfirescu- regizor; Mihai Popescu- project manager 220.ro. Premiile pornesc de la vouchere de cumparaturi si ajung la excursii fandosite.

Acum, gata cu detaliile tehnice, fugi si inspira-te de unde apuci si da nastere unor filmulete la care Metropotamul sa aplaude si juriul sa te premieze. Daca vrei sa te inspiri trisand, aici gasesti niste mostre de scurt metraje.

Site-ul festivalului, "Spune pe scurt", low/no budget festival.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje