Jason Bateman, Charlie Day si Jason Sudeikis se intorc pentru Horrible Bosses 2

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Jason Bateman, Charlie Day si Jason Sudeikis se intorc pentru Horrible Bosses 2. Scenaristii primei parti, John Francis Daley si Jonathan Goldstein se ocupa deja de crearea unei noi povesti, in timp ce Seth Gordon isi negociaza si el reintoarcerea in scaunul de regizor pentru continuare.

In Horrible Bosses, Jason Bateman, Charlie Day si Jason Sudeikis interpreteaza rolul unor angajati atat de enervati de sefii lor jucati de Jennifer Aniston, Colin Farrell si Kevin Spacey incat pun la cale un intreg plan pentru a-i ucide. Comedia s-a dovedit a avea un succes neasteptat aducand pentru compania producatoare New Line incasari de 117 milioane de dolari doar in Statele Unite ale Americii si 209 miloane de dolari la nivel mondial.

Pentru scenaristii John Francis Daley si Jonathan Goldstein, Horrible Bosses 2 nu este singurul proiect pe care il pregatesc penru urmatoarea perioada. Cei doi au colaborat la conceperea povestii unui nou film, tot marca New Line, cu Steve Carell si Jim Carrey protagonisti, intitulat Burt Wonderstone, ale carui filmari vor incepe in curand. Daley si Goldstein lucreaza in acest moment si la scenariul unei alte continuari pentru animatia Cloudy with a Chance of Meatballs ce urmeaza a fi lansata in 2013.

Cati dintre voi au vazut Horrible Bosses? Credeti ca o a doua parte este binevenita?

Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje