James Cameron, Andrew Adamson si Cirque du Soleil pregatesc un film 3D

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Avem un nou motiv de alegria: magia de la circ cu spectacolele fermecate oferite de Cirque du Soleil este preluata de James Cameron si Andrew Adamson (regizorul The Chronicles of Narnia: Prince Caspian si Shrek) si pusa intr-o productie 3D.

Andrew Adamson a inceput deja filmarile pentru productie, ocupandu-se de povestea din film dupa un scenariu inchegat de el. James Cameron vine cu bagheta magica a efectelor speciale iar Cirque du Soleil face ce stie mai bine, spectacol adica.

Filmul va avea fragmente de la show-urile trupei, dar si o poveste care va lega toate imaginile naucitoare. Filmul hibrid va spune povestea unui personaj care deschide usa catre lumea halucinanta de la circ si, pe alocuri, nu vor lipsi momentele din spectacole precum Alegria care vor fi preluate de Cameron si piperate cu tehnica impresionarii publicului, asa cum bine stie regizorul. 

Nu stim altii cum sunt, dar noi suntem super entuziasmati si abia asteptam sa auzim noi vesti despre productie. De ce? Pentru ca e un combo care nu are cum sa dea gres, marturie stau realizarile regizorilor si performantele Cirque du Soleil.

 

surse: deadline.com si collider.com


Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje