Jackass 3.5, in curand in online

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Jackass 3D a mutilat box office-ul american si nu se opreste aici. Clipuri de la filmari, reminiscente dureroase cu oameni care arunca cu sageti ca la darts folosindu-se de puterea flatularilor si alte asemenea bazaconii cu iz de masochism urmeaza sa ajunga in online in martie anul viitor.

Cu ramasitele de la filmari, grupul dement cu Knoxville in frunte urmeaza sa apara pe net cu productia Jackass 3.5, un fel de sequel a filmului de succes care a incasat aproape 150 de milioane$.

Filmul e programat sa apara in martie vizualizat per plata si apoi va fi lansat ca un lungmetraj, urmand sa apara si in format DVD. Presedintele de la Paramount Digital Entertainment e increzator in noua scornire din www cu Jackass la volan si ne spune si de ce:

"I don’t want to say that the Jackass guys invented the Internet, but they were doing viral videos before most people had even heard the term. That distinguished heritage makes Jackass the perfect franchise for digital". 

 

Ce a ramas din Jackass 3D si ce ne va mai oripila ochii urmeaza sa aflam la inceput de primavara. Bine, asta daca te tine sa vezi o productie Jackass cap-coada, nu oricine poate. 

sursa: iwatchstuff.comNici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje