Influencers, documentar despre trenduri and co.

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Hot trends and creativity become contagious. Corect.

Exista oameni si concepte care ne influenteaza si care trec usor din underground in mainstream. Intr-un scurt documentar creat de Paul Rojanathara si David Johnson, aruncam un ochi in curtea New York-ului si alaturi de oameni din advertising, fashion si industria entertainment-ului vedem cum suntem influentati si de catre cine.

Influencers este un webdoc, o noua generatie de documentare care combina stilul clasic cu experienta online. Astfel, aflam ce devine trend si un must-have in portofoliul de urbani. Analiza in Influencers curpinde informatii despre Jay-Z, un icon in America in materie de stil si muzica. Trecem apoi la Hiroshi Fujiwara promotorul culturii Harajuku din Japonia, un cartier de fashion din care se nasc concepte originale si de unde porneste influenta in materie de moda. 

Nu lipsesc din discutia despre trend-uri Andy Warhol, Ramones, Depeche Mode, Run DMC si alti mari care au influentat lumea intr-un fel sau altul. Documentarul ne plimba pe strazile New York-ului unde gasim oameni cu stiluri dintre cele mai diverse ca apoi sa vedem trend-ul prin ochii unui fotograf de la The New York Times, Bill Cunningham.

In cele aproape 14 minute de webdoc vom vedea cum brands are embracing the culture si cum se intampla fenomenul influentei in viata noastra. Influencers trebuie vazut, il ai mai jos.Site-ul filmului Influencers. 

Influencers pe Facebook.

Si acum o curiozitate: care e trend-ul caruia i-ai cazut victima?1 comentariu

Influencers, documentar despre trenduri and co.
classiq
#1 -

Comentariu nou

Hiroshi Fujiwara,Ramones, Bill Cunningham, Andy Warhol, adevarate personalitati, oameni cu adevarat creativi si foarte influenti

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje