HBO lanseaza documentarul Vorbitor in regia Radu Muntean si Alexandru Baciu

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
HBO lanseaza documentarul Vorbitor in regia lui Radu Muntean si Alexandru Baciu. Vorbitor urmareste povestile mai multor detinuti aflati in diferite penitenciare din tara care si-au gasit partenerul de viata in timpul executarii pedepsei.

“Fara pretentia de a fi descoperit raspunsul, Vorbitor incearca sa puna o intrebare: cum e posibil ca doi oameni care nu s-au vazut vreodat, sa-si poata scrie intr-o scrisoare: «Te iubesc foarte mult. Esti viata mea!». Intentia noastra nu a fost sa-i judecam pe cei care apar in film, ci sa vorbim cu oameni care nu mai au nimic de pierdut si pentru care dragostea sau simpla certitudine ca cineva se gandeste la ei, reprezinta poate singura speranta intr-un viitor mai bun”, explica regizorii Radu Muntean si Alexandru Baciu despre noua lor productie.

Documentarul fost filmat in noua penitenciare din noua zone ale tarii: Bacau, Colibasi, Craiova, Margineni, Targsor, Targu Jiu, Tulcea, Galati si Giurgiu si are in prim plan povestile de dragoste a unor cupluri aflate in detentie.

Pana in acest moment HBO a produs in Romania opt documentare originale: Nunti, muzici si casete video (regia Tudor Giurgiu), Apocalipsa după soferi (regia Alexandru Solomon), Australia (regia Claudiu Mitcu), Lumea văzută de Ion B. (regia Alexander Nanau), Circul Vesel (regia Claudiu Mitcu), The Shukar Collective Project (regia Matei-Alexandru Mocanu), Victoria (regia Adi Voicu, Ana Vlad), Doina Groparilor (regia Pavel Cuzuioc).

In 2011 se adauga seriei de documentare si Vorbitor pe care il vom putea urmari in premiera pe 15 decembrie, de la ora 20.00, la HBO.

Pentru trailer-ul oficial, va invitam aici.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje