Filmul digital se intoarce via Kinofest 2010

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

kinofest
Intre 3 si 7 noiembrie cinefilii sunt asteptati la MNAC la proiectille din cadrul Festivalului International de Film Digital Kinofest, editia patru. Anul acesta in program sunt incluse peste 270 de filme de scurt metraj, concerte Toulouse Lautrec si Backstage Hero, proiectii interactive si demo-uri hi-tec.

Festivalul debuteaza pe 3 noiembrie cu proiectia oficiala a scurtmetrajelor finaliste in competita Avon Movie for Life, in care au fost inscrise 50 de filme. Inscrierile pentru aceasta sectiune au durat sase saptamani, iar filmele realizate trebuiau sa ilustreze cat mai bine mesajul campanie Avon pentru sanatatea sanilor - "A promite inseamna a face. Promite sa mergi la control".


Fiecare zi de festival va fi dedicata cate unei competitii de scurtmetraje digitale: fictiune, animatie si micromovie, cu filme din 27 de tari. Pe langa filmele din competitie vor fi prezentate selectii Best of, Off competitie si panorma Kimuak (scurtmetraje basce).

Bilete si abonamentele pentru festival pot fi cumparate din reteaua magazinelor Diverta, Libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului si magazinul Muzica, online de pe bilete.ro si myticket.ro. Preturi pana pe 2 noiembrie inclusiv:

- Abonament de 5 zile: 50 de lei
- Bilet de o zi: 15 lei
- Bilet pentru 5 noiembrie (include concert Toulouse Lautrec si Backstage Hero): 20 de lei (disponibil doar in perioada de pre-sale).

Preturi in perioada festivalului (3-7 noiembrie):

- Bilet de o zi: 20 de lei
- Bilet pentru 5 noiembrie: 25 de lei.


Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje