Filme pe scurt: stiri TIFF, Scream 4, Viata lui Pi si Jonah Hex

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
- TIFF anunta 12 filme spectaculoase si 12 scurt metraje provocatoare: dintre primele fac parte si doua filme romanesti, Felicia, inainte de toate (regia Razvan Radulescu & Melissa de Raaf, 2009) si Medalia de onoare (regia Calin Peter Netzer, 2009), iar dintre cele din urma Zombies and Cigarettes al lui Rafa Martinez si Dusk, al  fotografului olandez Erwin Olaf. A noua editie TIFF va avea loc la Cluj, intre 28 mai si 6 iunie 2010.

- "E vremea pentru ceva nou", spuse Wes Craven, vorbind despre Scream 4. Regizorul trilogiei Scream se pregateste (impreuna cu echipa Neve Campbell, Courteney Cox si David Arquette) de a patra parte, spunand ca daca aceasta va avea succes, se vor realiza si Scream 5 si 6.

- Dupa multe tergiversari in sfarsit se pun in miscare rotitele pentru ecranizarea cartii lui Yann Martel Viata lui Pi. Dupa ce au fost luati in considerare, dar fara succes, M. Night Shyamalan, Alfonso Cuaron si Jean-Pierre Jeunet, ocazia i se va da lui Ang Lee (Oscar pentru Brokeback Mountain).  Filmul va fi 3D, va avea o tona de efecte si CGI, iar bugetul se estimeaza deocamdata la 70 mil.$.

- initial (prin 2007, cand a fost anuntat ca intentie) programat in 2011, The Hobbit va aparea abia in decembrie 2012. Speram ca inainte de 21, sa il vedem si noi inainte de sfarsitul lumii.

- 20th Century Fox se gandeste sa faca o urmare la Commando, cu un actor principal care va fi "mai putin musculos si mai degraba versat in tactici commando si armament".

- Si The Ring va mai avea o urmare, Ring 3D.

- In mijlocul atator urmari si remake-uri cu efecte speciale, 3D ori IMAX, nu  de mirare ca lumea se entuziasmeaza atat de tare la Metropolis-ul lui Fritz Lang din 1927, a carui varianta "full" (pierduta si regasita, detalii aici) a avut premiera la Berlinala de anul acesta si incepe sa apara pe marile ecrane (din State) in mai.

- A aparut si trailerul de la Jonah Hex, cu Josh Brolin, John Malkovich si Megan Fox, povestea unui pistolar vanator de capete, un western cu un picior aici si altul in lumea cealalta:. Apare pe 18 iunie 2010.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje