Filme pe scurt - sezonul 3 din True Blood, Atlas Shrugged si Scufita Rosie

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
- Sezonul 3 din True Blood s-a lansat duminica, cu 5,1 milioane de spectatori in prime time. Nu stim ce parere aveti voi (si asteptam sa ne spuneti), dar noua ni se pare una dintre cele mai reusite serii din ultima vreme, ca sa nu mai vorbim ca e printre cele mai decente filme cu vampiri.

- Robert Downey Jr. va produce Yucatan, heist movie gasit in stadiul de proiect printre lucrurile lui Steve McQueen, dupa moartea acestuia.

- Nicholas Cage va juca alaturi de Nicole Kidman in Trespass, action-adventure de Joel Schumacher, si in Ghost Rider 2, in care, citim cu o umbra neretinuta de bucurie, nu va mai juca Eva Mendes.

- Africa de Sud e sub reflector, inclusiv din punct de vedere cinematografic. Total Film face o trecere in revista a celor mai bune 10 filme legate de Africa de Sud; printre ele The Gods Must be Crazy (1980), A Dry White Season (1990), Invictus (2009), District 9 (2009).

- S-au facut publice primele imagini din Real Steel, film cu box si roboti si cu Hugh Jackman in rolul promoterului.

- De asemenea, a aparut si o imagine din timpul filmarilor la The Tourist (cu Johnny Depp si Angelina Jolie), in Venetia.

- The Hobbit are inca scaunul regizoral gol, dupa ce a plecat del Toro, dar se trag (sau se imping la coada) din mai multe directii Peter Jackson, alegerea pe care o spera toti fanii, apoi Brett Ratner, David Dobkin, David Yates... in timp de del Toro infirma partial si precaut viitorul amestecul in Van Helsing, subliniind ca va dezvalui noul proiect cinematografic abia cu ocazia Comicon de la San Diego, din iulie.

- Incepe productia filmului Atlas Shrugged, dupa Ayn Rand, cu Paul Johansson, Taylor Schilling si Grant Bowler in rolurile principale, si cu producatorul John Aglialoro. Desi exista discutii pentru ecranizare de mult timp, Aglialoro a decis sa inceapa independent productia, din cauza lipsei sprijinului studiourilor.. pana acum. Atlas Shrugged va fi cel mai probabil o trilogie.

- noutati si pentru Scufita Rosie a lui Catherine Hardwicke, thrillerul medieval cu satul bantuit de varcolaci, in care Scufita se indragosteste de taietorul de lemne (kid you not): sunt zvonuri ca vor juca si Gary Oldman si Julie Christie (pe langa Amanda Seyfried, Shiloh Fernandez, Max Irons si Michael Hogan)

- trailer nou: Somewhere, de Sofia Coppola.


-
1 comentariu

Filme pe scurt - sezonul 3 din True Blood, Atlas Shrugged si Scufita Rosie
Speis
#1 -

Comentariu nou

cea mai reusita serie din ultima vreme este Breaking Bad, fara indoiala. sa va uitati. merita. e mult peste true blood, de fapt e cam peste toate serialele din ultimii ani.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje