Filme pe scurt: scrisoare deschisa de la Polanski, Cowboys and Aliens si un nou film de Spielberg

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
- Nu pot sa mai tac!, scrisoare deschisa din partea lui Roman Polanski, arestat la domiciliu in Elvetia de sapte luni, scrisoare in care regizorul se revolta impotriva autoritatilor americane si a neregulilor sistemului de justitie care il forteaza sa traiasca izolat si fara sa poata sa lucreze.

- Cowboys and Aliens, adaptarea pentru ecran a unor benzi desenate, ii va avea in distributie pe Harrison Ford, Daniel Craig si Sam Rockwell, in regia lui Jon Favreau.

- Dupa ce toamna trecuta anuntase o abureala de scenariu pentru Rambo V, The Savage Hunt, Stallone s-a razgandit. Gata cu Rambo, e cazul sa-l trimitem pe vajnicul razboinic acasa, ca lumea ar putea sa interpreteze actiunile sale dezinteresate si eroice ca pe niste acte de mercenar.

- Matthew Vaughn negociaza cu Fox inca un prequel la X-Men: First Class.

- a murit, in varsta de 67 de ani, actrita Lynn Redgrave. O serie de imagini din viata ei pe guardian/film.

- War Horse, poveste din primul Razboi Mondial, va fi adaptata pentru ecran in regia lui Steven Spielberg si lansata in august 2011.

- Warner Bros si IMAX anunta marile titluri de anul asta si pana in 2013: ultimele doua Harry Potter (The Deathly Hallows, in doua parti, in noiembrie 2010 si iulie 2011), doua Hobbit-uri, care vor fi lansate in decembrie 2012, respectiv '13, un Batman si-un Superman.

- Robert Downey Jr. vorbeste despre noile sale filme: Gravity, care va fi filmat vara aceasta, si Holmes 2, ale carui filmari vor incepe la toamna.

- Piratii din Caraibe 4 a suferit o taiere masiva de buget si, odata cu banii (cu 100 milioane$ mai putin decat al treilea), de scene pretioase, efecte speciale si de timp de filmare (doar trei luni fata de cinci, de cate a avut parte anteriorul).

- Filmax anunta inca doua [REC]-uri, regizate separat de Paco Plaza si Jaume Balaguero.

- Sex and the City 2: telenovela fara sfarsit a tineretii fara batranete in orasul care nu doarme niciodata si face sex tot timpul. Cele patru personaje principale, acum in jur de 45 de ani, si chiar mai mult, pe langa faptul ca au semnat, fortate de producatoarea filmului, Sarah Jessica Parker, un contract de confidentialitate privind subiectul noului lung metraj, au aparut pe un poster-teaser. Apropo de tinerete fara batranete...:

f


Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje