Filme pe scurt - noutati de Cronenberg si Woody Allen, sequeluri, animatii si Brokeback Mt goes to Bollywood

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
- A Dangerous Method al lui Cronenberg va fi distribuit de Universal Pictures, iar filmarile vor incepe in Germania in mai anul acesta. Din distributie fac parte Keira Knightley, Viggo Mortensen si Michael Fassbender, care vor juca intr-o poveste despre Carl Jung (Fassbender) si mentorul sau, Sigmund Freud (Mortensen).

- Urmatorul film al lui Woody Allen se va numi Midnight in Paris, comedie romantica, iar filmarile la el vor incepe la vara. Din distributie: Owen Wilson, Marion Cotillard, Carla Bruni, Michael Sheen.

- Disney-Pixar a anuntat pentru noiembrie 2012 Monster Inc 2. Pana atunci ne vom distra cu Toy Story 3 vara asta si Cars 2 la anul.

- Apropo de animatii, ce mai asteptam in curand sunt: Shrek Forever After 3D (a avut deja premiera la festivalul Tribeca si speram sa fie mult mai bun decat partea a 3-a), Madagascar 3 in 2012 si Hoodwinked 2. Ba chiar si un Star Wars animat. La sfarsitul anului 2010 urmeaza si Rapunzel, aka Tangled, iar in 2011 Smurfs 3D.

- Si Brokeback Mountain are o urmare... indiana. Mai degraba un efect indepartat al bataii aripilor de fluture care incepe abrupt revolutia sexuala in Bollywood, Dunno Y este povestea unui model masculin care vine la Mumbai in cautare de bani si succes, implicandu-se pentru cariera intr-o relatie. Gay.

- Azi e clar ziua in care anuntam sequel-uri: Bad Boys 3, dar numai dupa ce Michael Bay termina cu Transformers. Si daca tot vorbim de Will Smith... urmeaza si Men in Black 3D.

- La fel ca mai sus, dar inlocuim cu Batman. S-a anuntat neoficial ca se va anunta oficial la vara Batman 3. De asemenea, se pregateste si o varianta de IMAX.

- Far East Film Festival din Udine aduce o bogatie de filme asiatice in premiera, printre care si comedia Sophie's Revenge (Yimeng Jin) si Dream Home (Pang Ho-cheung).

- The Hangover revine la varsta a treia. Sau ma rog, dat fiind ca anii conteaza mai putin pe ecran, mai ales cand e vorba de Jack Nicholson, la a doua adolescenta din decada a 8-a. O noua comedie burlesca plina de all stars septagenari - Last Vegas, de Dan Fogelman.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje