Filme pe scurt - noul proiect al lui del Toro si multe filme de groaza

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
- Stiam eu ca 3D-ul nu e doar pentru filme simpatice si de familie. Ce ziceti de un horror 3D, sa sara sangele pana pe ochelarii publicului? Piranha, de Alexandre Aja, cu Elizabeth Shue, Richard Dreyfuss si Adam Scott, apare pe 20 august 2010. O imagine teaser aici.

- In continuarea ideii de mai sus, trailer-ul de la Saw 7 (ultimul), aka Saw 3D, care va aparea in octombrie. Via Screenjunkies.


- Ieri a inceput la San Diego conventia internationala Comic Con. Read all about it.

- Ca tot vorbeam de filme de groaza si de stiri de la Comic Con, n-o sa ghiciti niciodata cine o sa joace in World War Z: An Oral History of the Zombie War. Brad Pitt.

- Si trailerul Machete e cu patratelul rosu. Foarte rosu. De sange. Via Cinemablend.- Gata cu stirile de groaza. Va placea the Muppet Show? O sa va bucurati atunci de faptul ca la Craciunul 2011 (va mai amintim noi pana atunci) se va lansa un nou film Muppets. Care se pare ca va fi facut in colaborare cu Pixar.

- Am mintit, inca o stire cu sange: Vampires Suck. La fel si filmele cu ei (ma rog, cu cateva exceptii), dar comedia asta, care chiar asa se numeste, e o parodie dupa Twilight, din partea unei echipe care n-a mai rezistat la inca un film cu vampiri (apare pe 18 august):Black Swan al lui Darren Aronofsky va deschide Festivalul de film de la Venetia (1-11 septembrie) de anul acesta. Avem si cateva poze sexy-clasic cu Natalie Portman in rolul balerinei.

- Asa cum a promis acum cateva luni, del Toro a anuntat la Comic Con ce proiect urmeaza: The Haunted Mansion, remake pentru Disney. Meh. Si pentru asta a lasat balta The Hobbit?!

- RED - Retired, Extremely Dangerous, o comedie de actiune all-star: Bruce Willis, Morgan Freeman, John Malkovich, Hellen Mirren si Richard Dreyfuss. Trailerul e amuzant (via Playlist), speram ca si filmul sa mearga bine cu pop corn (apare pe 15 octombrie):
1 comentariu

Filme pe scurt - noul proiect al lui del Toro si multe filme de groaza
Transport Funerar
#1 -

Idee buna

Cu siguranță o astfel de proiecția va arăta bine și poate va readuce la viață filmul de groază care de ceva vreme nu mai creează groază sau fiori.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje