Filme pe scurt - Ziua pentru inveselit Keanu, Boardwalk Empire si Don Quijote de Gilliam

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
- Keanu este trist. Cat de trist (sau cat de lipsit de veselie) poate fi cineva care sta pe o banca in parc si isi rontaie linistit sandvisul, nebanuind ca din tufis pandeste vreun paparazzo. Si pentru ca fanii il iubesc si nu suporta sa il vada melancolic nici cand isi mananca pranzul, au crosetat repede o drama personala ai au aparut: Ziua de inveselit Keanul (e chiar maine, inscrieti-va acum pe Facebook! - deja s-au bagat vreo 11 mii de oameni); site de multumiri publice thankyoukeanu; fan art cu imaginea lui pe banca. Fotografiile care au declansat sad-keanu-mania se gasesc aici. Noua ne-au placut mai mult cele de mai jos:


f f f
2, 3, via buzzfeed, 4 via newgrounds

- Noul Karate Kid bate A-Team la vanzari weekendul trecut. Si nu e de mirare: filmul e produs de Will Smith, iar in rolul principal e chiar fiul lui de 12 ani, Jaden Smith. Probabil cand ziceti karate nu va ganditi neaparat la un pustan negru cu codite impletite... dar cand o sa va spunem ca in rolul lui "Miyagi San" joaca Jackie Chan, o sa va dati seama ca e un film cu karate serios. Mai ales ca titlul alternativ e The Kung Fu Kid.

- Angelina Jolie va juca in rolul Cleopatrei intr-o adaptare pentru ecran a biografiei scrise de Stacy Schiff. Toata lumea asteapta acum, desigur, ca in rolul lui Marc Antoniu sa fie confirmat Brad Pitt.

- Locul lasat gol pe scaunul regizorului la filmul "Oz, The Great and Powerful", dupa ce Sam Mendes a declinat placerea, a fost oferit lui Sam Raimi. Nu stim inca raspunsul.

- Colin Farrell va juca intr-un remake al horror-ului cu vampiri Fright Night, in regia lui Craig Gillespie, de care poate ati vazut Mr. Woodcock si Lars and the real girl.

- The Departed episodul 2? Da, Mark Wahlberg a confirmat ca urmarea la Departed s-ar putea sa fie in curs de realizare. Nu se anunta insa mai devreme de 2012.

- Christopher Nolan declara ca nu prea ii place ideea de film 3D. Nici noua prea mult... dar ghici cine va face totusi al treilea Batman (2012) si in varianta 3D? (Si daca tot suntem aici, se pare ca Joseph Gordon-Lewitt va avea un rol principal pe-acolo)

- Se anunta miscari la ecranizarea lui Terry Gilliam dupa Don Quixote si nimeni nu pare prea fericit de noutate, pentru ca e in gradina Warner Bros. si in mainile lui Joel Silver (producator Sherlock Holmes, Gothika, V for Vendetta, Matrix). Toata lumea se asteapta deci la Don Quijote - action thriller. Filmul lui Gilliam (care poate va tine totusi fraiele pe calea cea buna a non mainstream-ului) se va numi The Man Who Killed Don Quixote (speram ca nu e o premonitie...) si e programat sa apara prin 2011.

- HBO e aproape de lansarea unui nou serial, Boardwalk Empire, produs de Scorsese, cu Steve Buscemi in rol principal, cu gangsteri si America anilor 1920:

1 comentariu

Filme pe scurt - Ziua pentru inveselit Keanu, Boardwalk Empire si Don Quijote de Gilliam
sever
#1 -

Comentariu nou

A mai fost Buscemi in rol de cap mafiot? Influentat de coheni, eu il vad mereu potrivit pentru rolurile de imbecil. Un imbecil genial, fireste. Curajoasa atribuire de rol!

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje