Filme pe scurt- Tim Burton si Familia Addams, pinguinii lui Jim Carrey, Testoasele Ninja si razboiul Harry Potter- prezervative

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tim Burton a trecut din nou la masa de lucru. De data aceasta, proiectele in fasa sunt pentru filmele bazate pe povestea "The Addams Family" si pe drama creatoarei Margaret Keane, artista din spatele picturilor cu copii cu ochi mari. Burton lucreaza la ambele proiecte alaturi de scenaristii filmului Ed Wood, Scott Alexander si Larry Karaszewski. Abia asteptam sa vedem alesii pentru distributia filmelor "The Addams Family" si Big Eyes".

Povestea cu iz de mit despre pisica Oscar care putea sa prevesteasca moartea si care anunta cine va fi urmatorul nefericit dintr-un spital din Rhode Island va fi adaptata intr-un film. Cartea doctorului David Dosa, "Making rounds with Oscar" trece de nivelul lecturarii la cel al vizionarii. 

Din nou o carte cu animale, de data asta una mai simpatica si fara animale care sa stie cand vei muri. E vorba de cartea "Mr. Popper's Penguins", un roman pentru copii scris de Richard & Florence Atwater in care un artist sarac primeste mostenire 12 penguini pe care ii invata trucuri si cu care merge in turnee artistice. Spre deosebire de povestea din carte, in film, personajul principal care va fi jucat de Jim Carrey (printre favoriti erau si Jack Black, Owen Wilson, Ben Stiller) este un om bogat care primeste o lectie de viata in urma convietuirii cu pinguinii. Filmul sta sub regia lui Mark Waters (Ghosts of Girlfriends Past, Just Like Heaven, Freaky Friday).

Sa nu uitam ca in curand are lansarea un nou film care ne poate hrani cosmarurile: Monsters in regia lui Gareth Edwards cu apetit pentru distrugere (Perfect Disaster, End Day). Nu e filmul anului, nici macar al lunii, dar are un monstru mare si ni se prezinta cam asa in trailer:Chris Wedge, omul din spatele a doua serii Ice Age se apuca de filme mai infricosatoare. In plan este "Lives of the Monster Dogs", povestea unor caini-soldati super inteligenti si excentrici despre care s-a scris in cartea cu acelasi nume din 1998 a lui Kirsten Bakis.

Dupa ce Paramount si Nickelodeon au cumparat drepturile pentru personajele din cartea de benzi desenate "Ninja Turtles" pentru 40 de milioane de dolari, acum pregatesc si un film. Din 1984 de cand au aparut, testoasele au devenit parte din copilaria generatiilor ante- Fox Kids. Filmul care ii are la bord pe Art Marcum si Matt Holloway, creatorii Iron Man, au deja anumite planuri cu "Teenage Mutant Ninja Turtles".

Warner Bros incearca sa opreasca producerea prezervativelor "Harry Popper", marca din Elvetia produsa de Magic X care se foloseste de imaginea micului vrajitor din filmele Harry Potter. Logo-ul  prezinta un prezervativ cu ochelari rotunzi si cu o bagheta magica, imagine care aminteste de personajul lui Daniel Radcliffe. Studiourile de la Hollywood au dat in judecata marca producatoare de "Harry Popper" pe motiv ca afecteaza imaginea lumii create de J. K Rowling.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje