Filme pe scurt - Scott Pilgrim vs trailerul interactiv si unica Brigitte Bardot

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
- Brigitte Bardot anunta ca "vor iesi scantei" daca regizorul Kyle King insista sa faca un film biografic despre viata ei. Mai ales ca nu este de acord cu alegerea actritei din rolul principal, sotia regizorului, sau mai bine zis crede ca nici o actrita din lume nu s-ar potrivi rolului.

- Dev Patel, vedeta din Slumdog Millionaire, se plange ca, desi ar vrea sa-si extinda paleta actoriceasca, Hollywood-ul il vrea doar in rolurile de taximetrist, terorist si tocilar. Ei bine, faptul ca joaca in dezastrul cinematografic The Last Airbender nu ii va imbunatati portofoliul.

- Nici nu am vazut bine primele parti ca deja se vorbeste de Salt 2 si Expendables 2.

- De la basterd la reptilian. Christopher Waltz s-ar parea ca va juca in urmatorul Spiderman, varianta 3D pentru ca vrea sa ramana in istorie drept supervillain cu portofoliu.

- Dincolo de impuscaturi, intrigi complicate si povesti cu supereroi, animatiile raman preferatele spectatorilor. Drept urmare Toy Story 3 are cele mai mari incasari, depasind Shrek 2 si Finding Nemo.

- Filme noi la orizont: Love & Other Drugs cu Jake Gyllenhaal si Anne Hathaway si The Next Three Days cu Russell Crowe si Liam Neeson- In cautarea unei trailer fain? Atunci cel pentru Scott Pilgrim vs the World, film bazat pe o carte de benzi desenate ce va sosi la noi in octombrie, ar trebui sa satisfaca dorintele oricui cinefil, amator de comics si jocuri video. Pe parcursul trailer-ul ai sansa sa aduni puncte, sa gasesti obiecte ascunse care iti ofera bonusuri si sa afli cat mai multe despre personaje.

L-am fi pus la embed dar nu stim cati fani ai soundtrack-ului in 8 biti l-ar fi apreciat la adevarata valoare.

scott pilgrim
click pentru imagine pentru a-l vedea


2 comentarii

Filme pe scurt - Scott Pilgrim vs trailerul interactiv si unica Brigitte Bardot
Speis
#1 -

Comentariu nou

"sau mai bine zis crede ca nici o actrita din lume s-ar potrivi rolului."

nu trebuia sa fie si un "nu" dupa "lume"?

Filme pe scurt - Scott Pilgrim vs trailerul interactiv si unica Brigitte Bardot
Gina
#2 -

Comentariu nou

Merci pentru atentionare :)

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje