Filme pe scurt - Salinger si Phoenix in documentare, Grinderman 2 in promo si trailere noi

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
- Shane Salerno lucreaza la o biografie a lui J.D. Salinger, un documentar in care vom vedea "un Salinger foarte diferit de ce imaginea pe care am stiut-o in ultimele cinci decenii".

- A aparut trailerul Don't Be Afraid of the Dark, produs de Guillermo del Toro si regizat de Troy Nixey. Povestea incepe pe sablonul cuplu + copil, care se muta intr-o veche vila, de prin secolul 19, pe care intentioneaza sa o restaureze, fara sa stie ce or sa gaseasca in pivnita...- Cloud Atlas, cea mai buna carte a scriitorului britanic David Mitchell, va fi ecranizata de Tom Tykwer, si produsa de fratii Wachowski, iar in rolurile principale sunt programati deocamdata Tom Hanks, James McAvoy, Natalie Portman, Ian McKellen si Halle Berry.

- Vi-l amintiti pe David Schwimmer, Ross din Friends si vocea girafei Melman din Madagascar? David isi incearca iar scaunul de regizor (dupa relativ modestul succes al filmului Run Fatboy, Run) cu Trust, o drama despre  relatiile incepute online si terminate la spital. In distributie: Liana Liberato, Chris Henry Coffey, Clive Owen si Catherine Keener. (via)- Trupa lui Nick Cave, Grinderman, lanseaza toamna asta un nou album, Grinderman 2. John Hillcoat, regizorul cu care trupa a mai lucrat pentru videoclipurile No Pussy Blues, Electric Alice si Grinderman, si care a mai colaborat cu Cave si la The Proposition, a realizat acum si cateva video-uri promo pentru viitorul album.

 .

- Carla Bruni joaca intr-un nou film de Woody Allen, Midnight in Paris, iar gurile rele deja comenteaza barfa ca doamna Sarkozy, care se descurca de altfel foarte bine la microfon si in fata camerei foto, nu presteaza la fel de bine si video: 35 de duble pentru o scena cu o franzela? ... si nu poti sa nu te intrebi ce facea cu ea...

- In ultimele trei zile Nicholas Cage a tot parasit, apoi revenit pe platoul de filmare al filmului Trespass, de Joel Schumacher. Nu numai ca se gandea si razgandea in ceea ce priveste participarea la film, acum isi schimba si rolurile intre ele. Ce lux, sa poti frunzari distributia si sa iti alegi singur personajul... Alaturi de el (sau impotriva lui, depinde cu ce rol va ramane) mai joaca Nicole Kidman.

- Joaquin Phoenix apare din nou, de data asta sub forma de stenciluri, probabil o forma de guerilla marketing pentru viitorul "film" / mock-umentar, I'm Still Here, de Casey Affleck. Acesta e la randul sau in atentia presei, proaspat acuzat de hartuire sexuala... de mai multe persoane.


Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje