Filme pe scurt - Robert Downey Jr intr-o comedie noua si Harvey Kittel in The Office

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
- Black Swan in regia lui Darren Aronofsky a deschis festivalul de film de la Venetia in aplauze si cronici pozitive. Deja se vorbeste ca Natalie Portman, care joaca personajul principal in film, ar putea castiga un Oscar pentru interpretarea sa.

- Steve Carrel isi incheie socotelile cu The Office la primavara. Si pentru a-l inlocui, producatorii se gandesc sa introduca un nou personaj jucat de Harvey Kittel. Ramane de vazut daca serialul, ajuns deja la sezonul 7, va putea sa isi mentina fanii si dupa aceasta schimbare.

- Spre sfarsitul anului se anunta doua premiere interesate. Prima este Due Date, o comedie in care joaca Robert Downey Jr. si Zach Galifianakis (Hangover), ce va fi lansata pe 5 noiembrie, cealalta la Buried, un thriller cu Ryan Reynolds in rolul principal.- Tom Hardy, actorul care i-a jucat pe Eames (Inception) si pe Handsome Bob (RocknRolla) pare sa fie pe val si conform The Playlist va juca in urmatorul film regizat de Tomas Alfredson (regizorul filmului Let the Right One In), "Tinker, Tailor, Soldier, Spy", adaptat dupa un roman de John Le Carre.

- Daca ati vazut Machete si v-a placut, vesti bune pentru voi - in 2011 se va lansa filmul Hobo with a shotgun, in care Rutger Hauer joaca rolul unui boschetar chitit sa faca dreptate cu o pusca.- Pe Collider gasiti informatii noi despre noile sezoane ale serialelor How I Met Your Mother, The Office, 30 Rock, The Big Bang Theory si multe altele.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje