Filme pe scurt - MGM falimentar, Taxi Driver 2, Scufita Rosie si Vrajitorul din Oz

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
- MGM in pragul falimentului? Leul legendar rage a paguba - compania are datorii de peste 3,5 miliarde $. Din cauza problemelor de fonduri productia filmului Hobbit al lui Peter Jackson intarzie si al 23-lea James Bond a fost pus in asteptare.

- Ca si cum nu era suficient de comercial, Twilight Saga Eclipse se lanseaza cu trailer si povesti din culise la Oprah pe 23 aprilie. Schimb de public? Filmul va aparea pe marile ecrane pe 30 iunie.- S-au anuntat cateva premiere la IFF-ul de la Karlovy Vary (2-10 iulie 2010). Kooky, al cehului Jan Svěrák, Sweet Evil de Olivier Coussemacq, 3 Seasons in Hell al lui Tomáš Mašín si Mother Theresa of Cats in regia lui Paweł Sala.

- See Oceans, save oceans. De ziua pamantului, pe 22 aprilie, se lanseaza Oceans, un documentar Disneynature, povestit de Pierce Brosnan si regizat de Jacques Perrin si Jacques Cluzaud. Mai multe despre documentar pe site-ul oficial, trailer mai jos:- Taxi Driver 2? La 34 de ani dupa succesul Taxi Driver se zvoneste o posibila urmare, tot cu Scorsese si De Niro. Acesta din urma dezumfla insa ideea: "am vorbit, am incercat, n-a iesit nimic". Dar continua... "insa orice e posibil".

- John Malkovich va juca alaturi de Shia LaBeouf in urmatorul Transformers, in regia lui Michael Bay.

- Warner Bros. lucreaza la o noua ecranizare dupa Insula comorii a lui Robert Louis Stevenson si la o adaptare a povestii Scufita Rosie, in regia lui Catherine Hardwicke ("Twilight"), cu Shiloh Fernandez in rolul principal masculin, care - spre surprinderea noastra - nu este lupul, ci padurarul Peter, care nu striga dupa lup ca in cealalta poveste, ci dupa Scufita Rosie, in rolul careia joaca Amanda Seyfried.

- serialul Mad Men revine cu sezonul 4 pe 25 iulie.

- O noua ecranizare Disney dupa Vrajitorul din Oz - "Oz The Great And Powerful" - se anunta in regia lui Sam Mendes, cu Robert Downey Jr. in rolul vrajitorului.

- Aschia sare departe de trunchi in cazul familiei Douglas. Cameron Douglas, fiul lui Michael si nepotul lui Kirk, primul cu 2 Oscaruri pe raft, al doilea cu 3 nominalizari la Oscar, a primit si el 5... ani la inchisoare pentru trafic de droguri. Intr-o pozitie neplacuta, Michael Douglas incearca sa explice situatia luand parte din vina asupra sa: o casatorie nereusita, probleme familiale, incapacitatea de a fi un "tata bun" pentru Cameron, toate acestea ar fi dus la dependenta de droguri a fiului sau incepand de la 13 ani.

- Summit Entertainment va adapta pentru ecran bestsellerul lui John Gray "Barbatii sunt de pe Marte, femeile de pe Venus". Programata pentru 2013, comedia romantica ne va arata "men and women's perpetually hilarious, painful and romantic conflicts on the big screen".Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje