Filme pe scurt - Legend of Cain, The Girl With the Dragon Tattoo si Monsterpocalypse-ul lui Tim Burton

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
- Inception e in topul vanzarilor weekendul trecut (60 milioane$), urmat de departe (cam la jumatate) de Despicable Me si la sfert de The Sorcerer's Apprentice. Si noi abia il asteptam, pe 30 iulie.

- The Legend of Cain. Dupa titlu iti si imaginezi o poveste biblica, nu? Pe care o produce si in care joaca (in rolul principal) Will Smith. (Si Dumnezeu e neagra, nu?) Iar povestea va avea si o oarescare tangenta cu vampirii. Noi suntem foarte curiosi sa vedem ce o sa iasa, pentru ca inca nu ne imaginam adevarata dimensiune biblica a legendei biblico-vampiresti.

- Ce planuri mai are Tim Burton? Un fantasy care pune pe ecran jocul Monsterpocalypse (board game). De scenariu se ocupa John August (Big Fish, Corpse Bride, Charlie & the Chocolate Factory).

- A aparut un nou trailer pentru Abandoned, ultimul film in care a jucat Brittany Murphy:- Desi probabil ca va fi urmat inca multi ani de eticheta Harry Potter, totusi il cheama Daniel Radcliffe, are 20 de ani si o cariera de actorie in fata... sa vedem cum si-o va forma. Pentru inceput, acum ca seria HP s-a cam terminat... un film de groaza: The Woman in Black, ecranizare a unui bestseller din '83 de Susan Hill.

- Asteptai de ceva timp un nou film cu Jim Carrey? Pierre Pierre se numeste comedia, o va regiza Larry Charles (Borat), iar Jim va juca rolul unui frantuz indolent care transporta tabloul furat al Mona Lisei de la Paris la Londra.

- Pentru remake-ul filmului The Girl With the Dragon Tattoo (ecranizare a romanului lui Stieg Larsson) se face casting pentru rolul atat de ravnit al lui Lisbeth. Regizorul David Fincher (Fight Club, Benjamin Button) lucreaza cu scenaristul Steve Zaillian si a fost de fapt angajat nu doar pentru un film, ci pentru toata trilogia Millennium. Primul va aparea de Craciun, apreciaza regizorul.

- Dupa o serie de roluri jalnice, dintre care ne va ramane in memorie, infierat cu baghetuta magica, cel al Zanisoarei Dintisor, Dwayne Johnson aka The Rock revine intr-un film mai cu... mai pe tipicul lui: protagonistul iesit din inchisoare care incepe sa-si plateasca politele: Faster, cu Billy Bob Thornton in rolul politaiului:Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje