Filme pe scurt: Joaquin Phoenix revine, filmul Facebook si The Last Airbender

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
- Inca nu e clar daca Joaquin Phoenix joaca teatru (se banuieste o farsa de proportii, dar inca nu i se vede scopul). Cert este ca dupa renuntarea oficiala la cariera actoriceasca in favoarea celei de... rapper si dupa o aparitie cel putin dubioasa la show-ul lui Letterman, Joaquin Phoenix revine in atentia curioasa a publicului cu un "film" numit I'm Still Here: The Lost Year of Joaquin Phoenix, documentar in regia lui Cassey Affleck, cumnatul lui Joaquin. Se pare ca va fi distribuit de mMagnolia Pictures incepand cu toamna 2010.

- Cat de mult timp credeati ca o sa dureze pana cand se va face un film despre fenomenul Facebook? The Social Network, in regia lui David Fincher si cu un scenariu de Aaron Sorkin, e bazat pe cartea lui Ben Mezrich, The Accidental Billionaires: The Founding of Facebook, a Tale of Sex, Money, Genius and Betrayal, e anuntat pentru octombrie 2010 si se pare ca va avea o durata de vreo 3 ore. Sa nu vi se coaca prea tare caprele in Farmville, aviz amatorilor.

- Inca un film despre taramul lui Oz? Nu e vorba despre cel cu Robert Downey Jr. si regizat (pana la urma) de Sam Raimi, ci de un trailer misterios anuntat pe twitter ca fiind in lucrul fratilor Michael si Mark Polish si anuntat pentru 2011, desi nimic nu a dat de veste pana acum ca cei doi ar fi lucrat la asa ceva.

 .

- Ce ziceti de un film cu Stallone, Schwarzenegger, Dolph Lundgren, Bruce Willis, Jet Li, Jason Statham, Mickey Rourke, mercenari trimisi sa dea jos un dictator din America de Sud? The Expendables pe numele sau, ne face sa ne punem doar o intrebare: unde e Van Damme in tot all-star-ul asta bataios? Apare in august 2010.

 - Nici n-a aparut bine Shrek 4 si Dreamworks baga la inaintare spin off-ul Puss in Boots, un fel de Desperado pisicesc: Antonio Banderas in rolul miorlaitului principal, Salma Hayek pe vocea pisicutei Kitty si Zach Galifianakis pe vocea lui Humpty Dumpty. Filmul va aparea in noiembrie 2011. 3D, desigur.

- The Last Airbender este noul film al lui M. Night Shyamalan, un fantasy de aventuri, adaptat dupa seria de desene animate Avatar: The Last Airbender (sau The Legend of Aang) si in care Aang, avatarul care poate stapani toate cele patru elemente (aer, apa, foc, pamant), trebuie sa mentina pacea intre cele patru natiuni reprezentand cate un element.

 .

- Restless, urmatorul film al lui Gus Van Sant, cu Mia Wasikowska si Henry Hopper, va aparea in ianuarie 2011.

- Toamna aceasta va aparea pe ecrane si The Rum Diary, dupa un roman de Hunter S. Thompson, regizat de Bruce Robinson, cu Johhny Depp si Amber Heard in rolurile principale. Cateva imagini aici.

- Acum 35 de ani se lansa Jaws*. Pe /Film gasiti posterul original si o serie de fotografii behind the scenes.

*apropo, un banc: daca te uiti la Jaws de la coada la cap, filmul este despre un rechin care vomita atatia oameni incat pana la urma trebuie sa se deschida pentru ei o plaja.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje