Filme pe scurt: Armadillo, pre-300, re-Crow si Gulliver de Craciun

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
- Ghici la ce ne uitam de Craciun? Calatoriile lui Gulliver. Avand in vedere ca vremurile contemporane (si digitale...) inca nu si-au incercat puterile pe cartea asta, ne bucuram. Ne piere insa bucuria cand citim ca va fi 3D (dar si cu asta am putea trai)... si mai ales ca va fi cu Jack Black. Iar trailerul ne ucide si ultima urma de entuziasm:- Armadillo, documentarul despre razboiul din Afghanistan care a socat Danemarca, a fost in ultimele zile in topul vazarilor si in focurile presei. Regizat de danezul Janus Metz si cu recenta premiera la Cannes, documentarul prezinta fragmente din viata la o baza militara pentru o mana de soldati danezi si britanici si a devenit foarte controversat, ducand chiar la inceperea unor anchete din partea Ministerului apararii. Publicul pare ingrozit in primul rand de gradul de violenta prezentat intr-un documentar despre trupele care s-au dus sa "mentina pacea".

- Stephen Norrington va incepe vara asta filmarile la The Crow. Nu stim distributie, stim doar ca va fi cu totul si cu totul altceva.

- apropo de urmari, se mai anunta cateva, din seria prequel. Cum distributia din Sex and the City 2 pare sa nu mai incinga spiritele prea tare, ce-ati zice de un pre-sex... pardon, pre-city teen movie? The Carrie Diaries sunt gata si abia asteapta sa aduca pe marele ecran viata de adolescenta a personajului Carrie Bradshaw.

- mai avem in pregatire si un prequel la 300: Frank Miller lucreaza la o alta serie de povesti istorice din lumea antica, Xerxes. Miller spune insa ca nu se gandeste inca la film (anuntat totusi pentru 2011), ci doar la materialul pentru comic book, si ca filmul "e treaba lui Zack" (Snyder, care a regizat 300). Dupa The Spirit, e o idee buna, zicem noi.

- lasat fara Bond, James Bond de M, GM, Sam Mendes a anuntat ca nu mai e dispus sa regizeze nici Vrajitorul din Oz, cu Downey Jr., in schimb va pune in scena un musical dupa Charlie and The Chocolate Factory si va ecraniza On Chesil Beach.

- Roland Emmerich lucreaza la Anonymous, un thriller plasat in secolul 16 care dezgroapa vechea controversa in legatura cu adevaratul autor al operei lui Shakespeare. Asta ne place. Ceea ce ne ingrijoreaza este insa declaratia unuia din actori (Xavier Samuel) in legatura cu filmarile: mult ecran verde, multe efecte speciale si "spectaculos din punct de vedere vizual". Acuzati-ne ca suntem niste conservatori tristi, dar... bine ca macar se mai folosesc actori in carne si oase.


1 comentariu

Filme pe scurt: Armadillo, pre-300, re-Crow si Gulliver de Craciun
Amaranta
#1 -

The Crow

thumbs up for Stephen Norrington :)

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje