Filme pe scurt - 50$ pentru David Lynch, cafea cu Al Pacino si CN9

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
- Devil, noul film al Dowdle-ilor, produs si scris de M. Night Shyamalan, e asteptat cu nerabdare. Dar, pe de alta parte, la fel a fost si The Last Airbender (de data asta cu M. Night la regie), care a avut parte de niste note atat de scazute incat se pare ca Rotten Tomatoes vor sa introduca notarea sub zero pentru urmatorul sau film. Vezi grafic mai jos, via filmdrunk:

f- David Lynch pregateste un documentar: Lynch Three, pentru care aduna fonduri de la fani. Doneaza 50$ pentru productia filmului si vei primi autoportretul regizorului pe o editie limitata de tricouri, postere sau sacose:

dl

- Machete, ultimul film al lui Robert Rodriguez, il va avea in rolul principal pe Danny Trejo, prima data in pole position, in rolul unui "renegat" pistolero. Machete va aparea pe ecrane pe 3 septembrie. Cateva variante de poster (prima via huffingtonpost, urmatoarele via pajiba, unde poti vedea mai multe), cu Lindsay Lohan, Steven Segal, DeNiro si Don Johnson.

f f f f

- Peter Weller (Robocop) va juca in sezonul 5 din Dexter, nu chiar robo, dar tot cop.

- Warner Bros. a cumparat drepturile de ecranizare a romanului Occupied City al lui David Peace, un thriller despre Japonia in timpul ocupatiei americane.

- CN9, filmul fratilor Wachowski, incepe sa prinda forma cu castingul; ce stim pana acum este numai ca e vorba de povestea de dragoste gay a unui soldat in timpul razboiului din Irak. Cu putin SF pe deasupra.

- Jack Ryan, personajul ex-soldat, ex-stockbroker, analist CIA, din cartile lui Tom Clancy, care a aparut pana acum in filmele The Hunt for Red October (jucat de Alec Baldwin), Patriot Games, Clear and Present Danger (Harrison Ford) si The Sum of All fears (Ben Affleck), se intoarce in ceea ce se pare ca se va numi Moscow, pentru care s-au intanit sa puna tara la cale Sam Raimi, Gore Verbinski, Timur Bekmambetov and Kevin Macdonald.

- Ca sa ne demonstram inca o data ca actorii sunt si ei oameni, deloc croiti dupa tiparele perfecte ale rolurilor, apare o stire can-can despre Mel Gibson, care ia foarte prost recenta despartire de prietena sa, proferand tot felul de injurii la telefon, cu o asemenea intensitate si violenta, incat  amatorii de mash up-uri si-au adus aminte de un scandal similar cu Christian Bale de anul trecut.... si au incropit o conversatie fictiva la telefon intre cei doi. Puteti sa o ascultati aici.

- Tot pe filmdrunk vedem si prima reclama in care joaca Al Pacino. Ghici la ce poate fi? La cafea. Si e tare slaba. Nu cafeaua...
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje