Filme de la TIFF 2011 la vizionare gratuita pe MUBI

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Clujul e departe si multi dintre noi nu au apucat sa vada selectia de la TIFF de anul acesta si nici toate evenimentele speciale pregatite la unul dintre cele mai mari festivaluri de film de pe plaiurile noastre. Vestea buna pentru cinefili este ca o parte dintre productiile aduse la TIFF pot fi vazute acum online si gratuit pe mubi.com.

Parteneriatul TIFF - MUBI aduce pasionatilor de nou in cinematografie ocazia de a vedea creatii interesante si aduce un pic din sentimentul de festival de film pe monitoarele spectatorilor pana pe 13 iunie.

Dintre filmele puse la vizionare mentionam si noi urmatoarele:

The Untitled Kartik Krishnan Project

In procesul de a face un scurtmetraj, personajul Kartik Krishnan e bantuit de fenomene inexplicabile, e urmarit de un agent in parpalac si in viata lui apara o jucarie dintr-un magazin de antichitati care poate prezice viitorul. Calatoria lui Kartik devine astfel transcedentala, depasind limitele normalului si planul vietii reale.

Principii de viata

De la regizorul filmului "Portretul luptatorului la tinerete" primim acum pe ecrane un nou film care rupe felii de viata si le pune in format cinematografic. Noul film al lui Constantin Popescu este o drama minora bazata pe contrastul dintre nou si vechi in Romania, experiente in antiteza vazute prin ochii unui personaj, un roman normal.

 

Volcano

Exista viata dupa pensie? Acesta este raspunsul pe care filmul "Volcano" incearca sa-l ofere spectatorilor prin trairile si experientele unui personaj la 67 de ani care pleaca de la locul de munca de ingrijitor si isi traieste din plin momentele de pensionar.

A Useful Life

Dupa 25 de ani de munca in acelasi loc, trei angajati asista la demolarea unui cinematograf in care si-au petrecut toate zilele lucratoare, moment marcant pentru ei si pentru evolutia lor.

 

Speram ca in colectia filmelor de la TIFF gratuite pe mubi.com sa mai apara cateva titluri interesante, pana atunci va dorim vizionare placuta la oferta de pana acum.

Filmele cu vizionare gratuita se gasesc aici.3 comentarii

Filme de la TIFF 2011 la vizionare gratuita pe MUBI
xyz
#1 -

Filme TIFF

We're sorry. There are no films for this program available to watch in your country.
Hmm... cum se presupune ca se pot viziona filmele in cauza? Nu pare sa fie nimic in cadrul sectiunii TIFF...
Multumesc.

Filme de la TIFF 2011 la vizionare gratuita pe MUBI
Irina
#2 -

Raspuns

Am cautat si noi ca sa-ti putem oferi un raspuns valabil si se pare ca filmele aveau si un termen de expirare si acela era 13 iunie, din pacate. :-(

Filme de la TIFF 2011 la vizionare gratuita pe MUBI
xyz
#3 -

Comentariu nou

Multumesc pentru confirmare, ma gandeam ca mi-a scapat mie ceva. Oricum, sper ca in curand vor fi programate si in Bucuresti, asa ca mai devreme sau mai tarziu tot le voi vedea :)

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje