Charlie Sheen va incasa inca 100 de milioane de dolari pentru Two and a Half Men

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Charlie Sheen va incasa inca 100 de milioane de dolari pentru Two and a Half Men, drept dovada ca actorul inca nu se poate desprinde se show, asa cum nici producatorii nu pot sa ignore vedeta care a adus faima acestui serial (sursa: TMZ). Pentru Two and a Half  Men bate vantul schimbarilor: Ashton Kutcher abia si-a facut debutul in serial, inlocuindu-l pe Charlie Harper, dar Charlie Sheen aparent nu si-a terminat socotelile cu Doi barbati si jumatate.Cele 100 de milioane de dolari reprezinta, pe de-o parte, compensatia pentru munca pe care Charlie a depus-o la cele opte episoade din Two and a Half Men care nu vor fi difuzate (ah, ce-am vrea sa vedem aceste episoade) si pe care actorul le filmase pana la decizia producatorilor de a-l concedia. Pe de alta parte, suma include si profitul pe care cele 108 episoade in care actorul a jucat in toti acesti ani sunt estimate ca il vor aduce in urmatoarea perioada.

Sheen isi va primi banii in transe, primele 25 de milioane urmand a fi transferate in urmatoarele doua saptamani. Actorul  pare sa mearga mai departe, desi in cadrul Premiilor Emmy si-a amintit melancolic de nominalizarile pe care el insusi le-a avut pentru rolul lui Charlie Harper, iar in 2012 il vom vedea in comedia She Wants Me, alaturi de Hilary Duff.

Apropo, ati vazut primul episod din Two and a Half Men cu Ashton Kutcher? Cine il vrea pe Charlie Sheen inapoi, mana sus!
Sursa foto: OK MagazineNici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje