Channing Tatum provoaca tipete in Magic Mike (teaser trailer)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Channing Tatum provoaca tipete intr-un teaser trailer pentru comedia Magic Mike. Miscarile lui de stripper, asa cum ne arata cele cateva secunde din film, provoaca o adevarata frenezie in randul admiratoarelor care decid isi manifeste entuziasmul strigand.

In Magic Mike, Channing il interpreteaza pe stripperul Mike Matingano. Mike ajunge sa il ia sub "aripa" sa protectoare pe tanarul Kid (Alex Pettyfer) pentru a-l instrui pe acesta in arta striptease-ului. Amandoi isi vor arata talentul de dansatori in clubul de striptease "Xquisite" al personajului Joe Manganiello, jucat de Matthew McConaughey.

Regizorul filmului, Steven Soderbergh (Ocean's Eleven), isi exprima bucuria inca din 2011 pentru realizarea productiei Magic Mike: "Cand Channing mi-a vorbit pentru prima data despre subiect m-am gandit ca este una dintre cele mai bune idei de film pe care le-am auzit vreodata. I-am spus ca vreau sa ma implic (in proiect) imediat. Este sexy, amuzant si socant. Folosim Saturday Night Fever drept model."

Pelicula are la baza experienta de viata a lui Tatum care la 19 ani isi castiga existenta dandu-si hainele jos in orasul Tampa, din statul Florida. Americanii vor avea ocazia sa vada cum a fost adaptata povestea pentru marele ecran in luna iunie, noi inca asteptam o data a premierei filmului in cinematografele noastre.

Intre timp vedem cat de bine se misca Channing in teaser trailerul pentru Magic Mike.

Dam bookmark filmului?

Teaser trailer pentru Magic Mike

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje