Antonio Banderas, la o pisi-premiera Puss in Boots (foto)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Prrrrr! Antonio Banderas a participat la o pisi-premiera Puss in Boots in Los Angeles la care vedetele invitate au fost.....pisicile. Cat Blanchett, Robert Mewoney Jr, Don Cheetah, Leonardo di Catrio, Zach Galifurnakis, The Real Housecats of Beverly Hills, Kitty Purry si Justin Timberlynx au fost cateva din mieunatoarele care au vizionat inaintea intregii lumi aventurile Motanului Incaltat.

Americanii se pregatesc sa vada luna aceasta povestea lui Puss in Boots inainte de a-l cunoaste pe Shrek, pe vremea cand pisoiul se imprieteneste cu Pisi Labute-Pufoase si cu Hopa-Mitica pentru a-si salva orasul natal, noi mai avem insa de asteptat pana pe 2 decembrie cand e premiera in cinematografele de la noi.

Daca sunteti curiosi sa vedeti pufoseniile sau mai putin pufoasele feline care si-au facut aparitia la pisi-premiera si ce parere a avut Antonio Banderas despre eveniment, actor care ii da de un deceniu voce Motanului Incaltat, va invitam sa vedeti pozele si clipul pregatite pentru voi. Sa auzim un MIAU?!

  
sursa foto: ramascreen.com

Voi mergeti la Puss in Boots?

Antonio Banderas la o premiera speciala Puss in Boots

1 comentariu vrei sa comentezi?

Antonio Banderas, la o pisi-premiera Puss in Boots (foto)
Abby
#1 -

foarte tare

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje