Premiere cinema Mai 2013


Pain & Gain (2013)
Regia: Michael Bay. Actori: Rebel Wilson, Mark Wahlberg, Dwayne Johnson, Ed Harris, Ken Jeong, Anthony Mackie, Tony Shalhoub, Rob Corddry, Kurt Angle, Michael Rispoli, Vivi Pineda. Povestea a doi culturisti din Florida care ajung in mijlocul unui scandal urat de rapire si santaj.
Dans la maison (In the House) (2012)
Regia: Francois Ozon. Actori: Fabrice Luchini, Kristin Scott Thomas, Ernst Umhauer, Emmanuelle Seigner. O poveste despre un profesor si un elev, in epoca tehnologiei mobile. Elevul pare sa aiba talent la scris, dar profesorul descopera ca talentul poate fi mai degraba o boala.
4.3.2.1 (2010)
Regia: Noel Clarke, Mark Davis. Actori: Emma Roberts, Noel Clarke, Tamsin Egerton, Linzey Cocker, Shanika Warren-Marland, Adam Deacon. Povestea a 4 fete pe durata a 3 zile in 2 orase.

The Big Wedding (2013)
Regia: Justin Zackham. Actori: Robert De Niro, Diane Keaton, Katherine Heigl, Amanda Seyfried. Don si Ellie au divortat de mult, dar trebuie sa se prefaca un cuplu fericit la nunta fiului lor. Dar minciuna are picioare scurte si adevarul nu va intarzia sa iasa la lumina..
Trance (2013)
Regia: Danny Boyle. Actori: James McAvoy, Vincent Cassel, Rosario Dawson. Un colectionar de arta se incurca cu un grup de criminali pentru a incerca sa recupereze un tablou de mare valoare.
Cartea mortilor (Evil Dead) (2013)
Regia: Fede Alvarez. Actori: Jane Levy, Shiloh Fernandez, Jessica Lucas, Lou Taylor Pucci, Elizabeth Blackmore. Remake al celebrului film din 1981, Evil Dead prezinta povestea unui grup de prieteni care se retrag intr-o cabana din padure, unde descopera o carte ce are puterea de a dezlantui infernul.

Star Trek Into Darkness (2013)
Regia: J.J. Abrams. Actori: Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Simon Pegg, Anton Yelchin. Dupa ce echipajul navetei spatiale Enterprise descopera in interiorul propriei organizatii o forta malefica si de neoprit, capitanul Kirk calatoreste intr-o lume devastata de razboi pentru a gasi un om care este in sine o arma de distrugere in masa.
Redemption (Hummingbird) (2013)
Regia: Steven Knight. Actori: Jason Statham, Benedict Wong, Lee Asquith-Coe, Vicky McClure, Chris Cowlin. Un fost soldat in fortele speciale ale armatei se trezeste la realitate in momentul in care este dat afara din casa si ajunge pe strazi.
The Great Gatsby (2013)
Regia: Baz Luhrmann. Actori: Leonardo DiCaprio, Carey Mulligan, Joel Edgerton, Isla Fisher, Tobey Maguire, Callan McAuliffe, Gemma Ward, Amitabh Bachchan, Jason Clarke. O adaptare a romanului cu acelasi nume al lui F. Scott Fitzgerald's in care Nick Carraway incepe sa cunoasca lumea plina de lux si stralucire a vecinului sau Jay Gatsby, dar si ceea ce se ascunde dincolo de ea. Curand, Nick va observa ca existenta lui Jay include si obsesii, nebunii si tragedii.

Puzzle
Regia: Andrei Zinca. Actori: Adrian Titieni, Catalina Mustata, Rodica Mandache. Un executor judecatoresc de 51 de ani se indragosteste de o femeie mai tanara decat el. Insa nu totul e roz si ajunge la concluzia ca este folosit.
Hannah Arendt (2012)
Regia: Margarethe von Trotta. Actori: Barbara Sukowa, Axel Milberg, Janet McTeer, Julia Jentsch. Hannah Arendt participa la procesul din Ierusalim unde este judecat Alfred Eichmann, comandantul deportarilor evreilor spre lagare din Ungaria, Germania, Polonia si Franta.
Furios si Iute 6 (2013) (2013)
Regia: Justin Lin. Actori: Dwayne Johnson, Vin Diesel, Paul Walker, Michelle Rodriguez. Agentul Hobbs ii recruteaza pe Dom si echipa sa pentru a elimina o banda rivala, condusa de Owen Shaw. Ajutorul lor le va putea aduce un cazier curat, lucrul pe care si-l doresc cel mai mult.

The Hangover Part III  (2013)
Regia: Todd Phillips. Actori: Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis, Justin Bartha. De aceasta data nu mai e nici o nunta, nici o petrecere a burlacilor. Nimic nu se poate intampla dar cand haita este pe drum orice se poate intampla...


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje