Premiere cinema Mai 2012


The Avengers (2012)
Regia: Joss Whedon. Actori: Robert Downey Jr., Chris Evans, Scarlett Johansson, Mark Ruffalo, Samuel L. Jackson, Gwyneth Paltrow, Paul Bettany, Chris Hemsworth, Jeremy Renner, Clark Gregg, Stellan Skarsgård. Inca odata, ii putem vedea pe marile ecrane pe supereroii din benzile desenate, dar de data aceasta pe toti in aceeasi productie, pentru a salva lumea.
Extremely Loud & Incredibly Close (2012)
Regia: Stephen Daldry. Actori: Sandra Bullock, Tom Hanks, John Goodman, Thomas Horn, Zoe Caldwell, Max von Sydow, Viola Davis, Jeffrey Wright, Hazelle Goodman, Julian Tepper. Un baietel de 9 ani se plimba prin New York in cautarea unei usi pe care o poate deschide cu o cheie pe care o gaseste dupa moartea tatalui sau din atacul de la 9/11.
Visul lui Adalbert (2011)
Regia: Gabriel Achim. Actori: Cristian Balint, Coca Bloos, Mimi Branescu. o comedie spumoasa despre vremurile in care cea mai mare noutate a vietii de zi cu zi era castigarea Cupei Campionilor Europeni de catre Steaua, in 1986, si cand un mic responsabil cu siguranta muncii dintr-o intreprindere comunista incearca sa-si descopere veleitati artistice experimentand pe nervii si resursele partidului noi tehnici de filmare a materialelor de protectie a muncii.

The Five-Year Engagement (2012)
Regia: Nicholas Stoller. Actori: Jason Segel, Emily Blunt, Chris Pratt, Alison Brie, Rhys Ifans. Comedia prezinta lucrurile pozitive si negative din viata unui cuplu logodit.
S-a furat mireasa (2012)
Regia: Jesus del Cerro. Actori: Jojo, Constantin Dita, Adina Galupa. Nina, fosta Miss Barlad, se hotaraste sa o "fure" pe Marinela, mireasa unei nunti de interlopi si sa ceara de la acestia o rascumparare care spera ea să ii poata asigura un trai mult mai bun.
Friends with Kids (2011)
Regia: Jennifer Westfeldt. Actori: Kristen Wiig, Adam Scott, Jon Hamm, Maya Rudolph, Megan Fox, Chris O'Dowd, Edward Burns, Lee Bryant, Kelly Bishop, Cotter Smith. Doi prieteni decid sa aiba un copil impreuna cu o singura conditie: sa isi mentina relatia platonica in continuare.

Safe (2012)
Regia: Boaz Yakin. Actori: Jason Statham, Catherine Chan, Chris Sarandon. Tanara Mei detine un cod numeric extrem de important. Prin urmare, ea intra in atentia mafiei ruse, dar si a politistilor americani corupti. In ajutor ii va sari un fost luptator a carui viata a fost distrusa de aceiasi raufacatori.
Moonrise Kingdom (2012)
Regia: Wes Anderson. Actori: Bruce Willis, Edward Norton, Tilda Swinton, Jared Gilman, Kara Hayward, Bill Murray, Harvey Keitel, Frances McDormand. Un cuplu de indragostiti pleaca in lume, dar nimeni din comunitatea lor nu crede ca acesta e adevarul si toti incep sa-i caute pe cei doi tineri.
Dictatorul (The Dictator) (2012)
Regia: Larry Charles. Actori: Sacha Baron Cohen, Anna Faris, John C. Reilly, Ben Kingsley, Megan Fox. Povestea unui dictator care a facut tot ce i-a stat in puteri pentru a impiedica instalarea democratiei intr-o tara pe care a tiranizat-o cu drag.

Umbre Intunecate (Dark Shadows) (2012)
Regia: Tim Burton. Actori: Johnny Depp, Michelle Pfeiffer, Eva Green, Helena Bonham Carter, Jonny Lee Miller, Chloë Grace Moretz, Gulliver McGrath, Bella Heathcote, Jackie Earle Haley. Filmul este un horror gotic care are in centru viata vampirului Barnabas Collins si diversele sale "ciocniri" cu monstri, vrajitoare, varcolaci si fantome.
StreetDance 2 (Dansuri de strada 2) (2012)
Regia: Max Giwa, Dania Pasquini. Actori: George Sampson, Sofia Boutella, Falk Hentschel. Dupa ce a fost umilit de echipa "Invincible", dansatorul de strada Ash cauta sa adune cei mai buni dansatori pentru a-si lua revansa.
Men in Black III (2012)
Regia: Barry Sonnenfeld. Actori: Will Smith, Tommy Lee Jones, Josh Brolin, Emma Thompson. Continuarea seriei de succes a Men in Black cu noi aventuri ale Agentului Kay si ale Agentului Jay.

Planeta insingurata (The Loneliest Planet) (2011)
Regia: Julia Loktev. Actori: Gael García Bernal, Hani Furstenberg, Bidzina Gujabidze. Alex si Nica, un cuplu fericit, pleaca intr-o excursie in Caucaz unde descopera splendoarea naturii, dar si lucruri pe care nu le stiau unul despre altul, care vor pune in primejdie legatura dintre ei.
Prima amintire frumoasa (The First Beautiful Thing (La prima cosa bella)) (2010)
Regia: Paolo Virzì. Actori: Valerio Mastandrea, Micaela Ramazzotti, Stefania Sandrelli. Un profesor mizantropic se reintoarce in orasul natal pentru a avea grija de mama lui muribunda.
In Another Country (2012)
Regia: Sang-soo Hong. Actori: Isabelle Huppert, Kwon Hye Hyo, Jung Yu Mi, So-ri Moon, Moon Sung Keun. Povestea a trei frantuzoaice care viziteaza o statiune turistica din Coreea.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje