Premiere cinema Iunie 2017


Baywatch (2017)
Regia: Seth Gordon. Actori: Alexandra Daddario, Priyanka Chopra, Dwayne Johnson, Zac Efron, Pamela Anderson, Kelly Rohrbach. Scenariul il are in centru pe un foarte strict si dedicat salvamar care este nevoit sa faca echipa cu un mai tanar si nonconformist coleg pentru a-si salva plaja de la dezastrul ecologic la care o condamna un magnat al petrolului.
Wonder Woman (2017)
Regia: Patty Jenkins. Actori: Gal Gadot, Chris Pine, Robin Wright, Connie Nielsen, Danny Huston, David Thewlis, Elena Anaya. Povestea femeii care devine unul din marii eroi ai omenirii.
Dalida (2016)
Regia: Lisa Azuelos. Actori: Sveva Alviti, Riccardo Scamarcio, Jean-Paul Rouve, Nicolas Duvauchelle, Alessandro Borghi, Valentina Carli. Film biografic bazat pe viaţa legendarei cântăreţe Dalida. Născută în Cairo, a devenit celebră în anii '50, cântând în franceză, spaniolă, arabă, ebraică, germană şi italiană. A jucat în filmul A şasea zi al lui Youssef Chahine. În 1987 s-a sinucis în Paris, după ce a vândut mai bine de 130 de milioane de discuri în întreaga lume.

The History of Love (2016)
Regia: Radu Mihaileanu. Actori: Gemma Arterton, Derek Jacobi, Sophie Nélisse, Elliott Gould, Alex Ozerov, Torri Higginson. Bazat pe bestsellerul cu același nume scris de Nicole Krauss, filmul urmărește povestea de dragoste dintre Leo și Alma, doi tineri evrei din Polonia pe care ororile celui de-a doilea război mondial par să-i despartă pentru totdeauna. The History of Love este titlul cărții pe care Léo Gursky (Derek Jacobi) o scrie pentru Alma Mereminski (Gemma Arterton). După mulți ani, apariția ei misterioasă ajunge să conecteze oameni din întreaga lume.
Mumia (The Mummy) (2017)
Regia: Alex Kurtzman. Actori: Sofia Boutella, Tom Cruise, Annabelle Wallis, Russell Crowe. Protagonistul filmului este un membru al trupelor speciale ale Marinei Militare a SUA, Tyler Colt. Misiunea sa, aceea de eliminare a unui grup terorist ascuns intr-un buncar, il poarta in desertul irakian.
Unlocked (2017)
Regia: Michael Apted. Actori: Orlando Bloom, Noomi Rapace, Toni Collette, John Malkovich, Michael Douglas. Un agent CIA este manevrat in legatura cu un atac biologic asupra Londrei.

Rough Night (2017)
Regia: Lucia Aniello. Actori: Scarlett Johansson, Zoë Kravitz, Kate McKinnon, Demi Moore, Colton Haynes, Jillian Bell, Ty Burrell. O gașcă de prietene se reunesc în Miami după zece ani de la absolvirea colegiului, hotărâte să marcheze momentul cu o distracție de pomină. Și iese mai de pomină decât se așteptau! Ieșirea în club, scăldată cu alcool din belșug, se transformă într-o experiență sinistro-amuzantă atunci când vizita unui stripper se încheie fatal. Situația se agravează direct proporțional cu cantitatea de droguri ingerată, iar rezultatul este o nebunie totală, ce garantează hohote în avalanșă!
Cars 3 (2017)
Regia: Brian Fee. Actori: Owen Wilson, Cristela Alonzo, Chris Cooper, Nathan Fillion, Larry the Cable Guy. De această dată îl vedem pe erou ieşit din lumina reflectoarelor după ce este învins în curse de adversari mai rapizi. Ajutat de Mater şi Sally, Lighting vrea să se întoarcă pe pistă şi să-l înfrunte pe noul star al curselor, Jackson Storm.
Overdrive (2017)
Regia: Antonio Negret. Actori: Ana de Armas, Scott Eastwood, Gaia Weiss, Clemens Schick, Simon Abkarian, Freddie Thorp. Scott Eastwood şi Freddie Thorp sunt fraţi cu o ocupaţie mai puţin obişnuită: fură maşini luxoase şi incredibil de scumpe. Angajaţi să aducă din Marsilia un superb Bugatti 1937 - ediţie limitată, cei doi se trezesc prinşi în războiul orgoliilor a doi interlopi extrem de periculoşi. Aflaţi într-un oraş străin şi fără prea multe opţiuni, aceştia au foarte puţin timp la dispoziţie să gândească un plan ingenios pentru a scăpa cu viaţă.

Transformers: The Last Knight (2017)
Regia: Michael Bay. Actori: Laura Haddock, Mark Wahlberg, Gemma Chan, John Goodman, Isabela Moner, Anthony Hopkins, Josh Duhamel. În viața oricui vine un moment când suntem chemați să facem un gest eroic. În Transformers: Ultimul cavaler, cei vânați sunt cei care vor deveni eroi. Eroii vor deveni dușmani diabolici. O singură lumea va putea supraviețui – va fi, oare, lumea noastră, sau lumea lor va învinge?
Once Upon a Time in Venice (2017)
Regia: Mark Cullen, Robb Cullen. Actori: Jason Momoa, Bruce Willis, Elisabeth Röhm, Famke Janssen, John Goodman, Adam Goldberg. Steve Ford (Bruce Willis) este un detectiv privat din Los Angeles a cărui viață personală, dar și profesională e dată peste cap când multiubitul său câine, Buddy, e furat de o bandă extrem de periculoasă.
Everything, Everything  (2017)
Regia: Stella Meghie. Actori: Amandla Stenberg, Nick Robinson, Anika Noni Rose, Ana de la Reguera, Taylor Hickson. Maddy (Amandla Stenberg) e o puștoaică de 18 ani, isteață, curioasă și plină de imaginație. Dar Maddy suferă de o maladie care o împiedică să părăsească protecția mediului închis ermetic din casa ei. Olly (Nick Robinson) e puștiul din vecini care nu lasă ca acest detaliu să-i despartă. Privindu-se doar prin ferestre și vorbindu-și doar prin mesaje scrise, Maddy și Olly formează o legătură care îi face să riște totul pentru a fi împreună.

Despicable Me 3 (2017)
Regia: Kyle Balda, Pierre Coffin, Eric Guillon. Actori: Trey Parker, Kristen Wiig, Steve Carell, Miranda Cosgrove, Russell Brand, Dana Gaier. Echipa care ne-a adus pe marile ecrane Sunt un mic ticalos, precum si doua din cele mai de succes animatii din 2013 si 2015, Sunt un mic ticalos 2 si Minionii, se intoarce pentru a continua aventurile lui Gru, Lucy, si a adorabilelor lor fiice, Margo, Edith si Agnes, alaturi, bineinteles de simpaticii Minioni.
On Body and Soul (2017)
Regia: Ildikó Enyedi. Actori: Géza Morcsányi, Alexandra Borbély, Zoltán Schneider, Ervin Nagy, Tamás Jordán. “Despre trup si suflet” este o poveste de dragoste atipica, intre doi introvertiți care descoperă, printr-o întâmplare, că au același vis în fiecare noapte.
Baby Driver (2017)
Regia: Edgar Wright. Actori: Ansel Elgort, Jon Bernthal, Jon Hamm, Eiza González, Kevin Spacey. Un banda formata din tineri participa la un jaf imopsibil de reusit.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje