Premiere cinema Ianuarie 2018


Bullet Head (2017)
Regia: Paul Solet. Actori: Adrien Brody, John Malkovich, Antonio Banderas, Rory Culkin, Alexandra Dinu, Ori Pfeffer. Trei infractori de carieră se trezesc captivi într-un depozit, cu oamenii legii pe urmele lor. Ceea ce nu ştiu incă este că o ameninţare mai mare se află chiar în depozit.
Molly's Game (2017)
Regia: Aaron Sorkin. Actori: Jessica Chastain, Idris Elba, Kevin Costner. "Jocuri Secrete" aduce povestea campioanei olimpice la schi Molly Bloom, care - timp de un deceniu - s-a aflat în spatele celor mai exclusiviste şi costisitoare partide de poker, asta înainte de a fi arestată în toiul nopţii de către 17 agenţi FBI echipaţi din cap până în dinţi.
Tiger Zinda Hai (2017)
Regia: Ali Abbas Zafar. Actori: Salman Khan, Katrina Kaif, Sajjad Delafrooz. Când 25 de infirmiere indiene sunt răpite de organizaţia teroristă ISIS, autorităţile nu au decât o şansă de a le salva: Tigrul (Salman Khan), cel mai eficient agent indian. Iar acesta e gata de orice pentru a-şi îndeplini misiunea.

Insidious: The Last Key (2018)
Regia: Adam Robitel. Actori: Lin Shaye, Leigh Whannell, Angus Sampson. Mințile creative din spatele celebrei trilogii "Insidious" se întorc pentru "Insidious 4: The Last Key". Acțiunea este stabilită după evenimentele celui de-al treilea film și o urmărește pe Elise Rainier, în tinerețea sa din New Mexico, în timp ce începe să fie bântuită de un spirit demonic în propria casă, împingându-o mai adânc în "the Further". Parapsihologul Dr. Elise Rainier se confruntă cu cel mai înfricoșător și personal coșmar, în propria sa casă. Sidekicks Specs și Tucker se alătură acesteia în încercarea de a scăpa de spiritele malefice. Tulburată o viață întreagă de spirite supranaturale blocate în "the Further", un tărâm situat între lumea celor vii și celor morți, dr. Rainier îi va lua pe oaspeți într-o călătorie tulburătoare în timp, printr-un portal în "the Further", luptând să sfideze cele mai degenerate și intimidante ființe care au chinuit-o din anii 1950. Oare se va sfârși coșmarul?
The Commuter (2018)
Regia: Jaume Collet-Serra. Actori: Liam Neeson, Vera Farmiga, Patrick Wilson. În acest thriller plin de adrenalină Liam Neeson este Michael, un agent de vânzări care, pe drumul zilnic spre casă cu trenul, este abordat de un străin misterios pentru a dezvălui identitatea unui pasager ascuns în acel tren până ce vor ajunge la ultima stație. Forțat să soluționeze contracronometru un puzzle mortal, Michael va descoperi un plan criminal, și se va trezi prins fără voie într-o conspirație cu miză criminală, atât pentru el, cât și pentru ceilalți pasageri din tren.
Downsizing (2017)
Regia: Alexander Payne. Actori: Matt Damon, Christoph Waltz, Hong Chau. Ce se întâmplă când, în încercarea de a găsi o rezolvare la problema suprapopulării planetei, oamenii de știință norvegieni descoperă o modalitate de a micșora oamenii până ajung la 13 cm înălțime, omenirea având la dispoziție 200 de ani pentru a face tranziția completă la o lume în miniatură.

The Disaster Artist (2017)
Regia: James Franco. Actori: James Franco, Dave Franco, Ari Graynor. Regizorul James Franco ecranizează pentru marile ecrane povestea reală şi deopotrivă tragicomică din spatele lui Tommy Wiseau, un outsider al industriei cinematografice al cărui vis a fost dintotdeauna acela de a fi acceptat de industria hollywood-iană ca un veritabil realizator de film.
Den utrolige historie om den kæmpestore pære (2017)
Regia: Amalie Næsby Fick, Jørgen Lerdam. Actori: Alfred Bjerre Larsen, Liva Elvira Magnussen, Peter Frodin. Elefantul Sebastian şi prietenul său cel mai bun, un motan pe nume Mitcho, trăiesc în Oraşul Însorit, un loc liniştit de pe coastă. Totul e minunat aici, până când, într-o zi, primarul JB dispare!
Happy End (2017)
Regia: Michael Haneke. Actori: Isabelle Huppert, Jean-Louis Trintignant, Mathieu Kassovitz. Happy End este drama contemporană a unei familii care se stabileşte în Calais, Franţa, pe fondul severei crize a refugiaţilor.

Darkest Hour (2017)
Regia: Joe Wright. Actori: Gary Oldman, Lily James, Kristin Scott Thomas. La începutul celui de-al doilea război mondial, când capitularea Franței era iminentă, Marea Britanie are de luat o decizie care va schimba soarta acestui război. Fiindcă forțele naziste păreau de neoprit, iar armata aliată era încolțită pe plajele din Dunkirk, soarta Europei occidentale se află în mâinile nou-numitului prim-ministru britanic, Winston Churchill (Gary Oldman).
Den of Thieves (2018)
Regia: Christian Gudegast. Actori: Gerard Butler, Jordan Bridges, Pablo Schreiber. Planul jafului suprem porneşte de la ideea scoaterii din circulaţie a fabuloasei sume de 120 de milioane de dolari chiar de sub nasul celui mai performant department al poliţiei din Los Angeles.
Pororoca (2017)
Regia: Constantin Popescu. Actori: Bogdan Dumitrache , Iulia Lumânare , Constantin Dogioiu. "Pororoca" spune povestea lui Tudor (Bogdan Dumitrache) și a Cristinei (Iulia Lumânare). Cei doi duc o viaţă de cuplu obişnuită, fără alte griji aparente, altele decât cele inerente, legate de creşterea şi educaţia copiilor: Maria (5 ani) şi Ilie (7 ani). Într-o duminică dimineaţă, Tudor iese cu copii în parcul din apropierea blocului. Într-o clipă de neatenţie a tatălui, Maria dispare. Împreună cu alţi părinţi, Tudor o caută frenetic prin zonă. 30 de minute mai târziu, Tudor anunţă poliţia. Maria este considerată, oficial, dispărută.

Daddy Cool (2017)
Regia: Maxime Govare. Actori: Vincent Elbaz, Laurence Arné, Jean-François Cayrey. La patruzeci de ani, Adrien dă dovadă de atâta imaturitate, încât iubita lui, Maude, se gândeşte serios să-l părăsească. Ea are treizeci şi cinci de ani şi visează la o familie. Ca să-şi recâştige mare iubire a vieţii, Adrien se hotărăşte să deschidă o creşă la domiciliu chiar în viitorul fost apartament conjugal. Este începutul unei improbabile experienţe educative...
The Maze Runner: The Death Cure (2018)
Regia: Wes Ball. Actori: Dylan O'Brien, Kaya Scodelario, Thomas Brodie-Sangster, Rosa Salazar, Ki Hong Lee. A treia parte a francizei, Maze Runner: The Death Cure (2018) îl urmărește pe tânărul erou Thomas, care pornește într-o misiune destinată descoperirii unui remediu pentru o boală mortală cunoscută sub numele de „Flare”.
Slava (Glory) (2016)
Regia: Kristina Grozeva, Petar Valchanov. Actori: Stefan Denolyubov, Margita Gosheva, Ana Bratoeva. Când Tsanko Petrov, un muncitor la căile ferate, găseşte milioane de leva pe şine, ia decizia să predea întreaga sumă poliţiei. Statul îl recompensează cu un ceas de mână, doar că acesta se strică numaidecât. În acelaşi timp, Julia Staikova, şefa departamentului de PR din Ministerul Transporturilor, îi pierde vechiul ceas. Astfel începe lupta disperată a lui Petrov de a-şi recupera ceasul, dar şi demnitatea.

120 battements par minute (2017)
Regia: Robin Campillo. Actori: Nahuel Pérez Biscayart, Arnaud Valois, Adèle Haenel. Franța, începtul anilor '90. Pentru că SIDA face nenumărate victime de mai bine de 10 ani, activiștii de la Act Up-Paris își intensifică acțiunile în lupta contra indiferenței generale. Viața lui Nathan, care s-a alăturat grupului de curând, este bulversată de întâlnirea cu Sean, un militant radical.
A Viszkis (Banditul Whisky) (2017)
Regia: Nimród Antal. Actori: Bence Szalay, Zoltán Schneider, Viktor Klem. Filmul se bazează pe fapte reale, avându-l în centru pe Attila Ambrus, un maghiar din România, născut în Miercurea Ciuc şi fugit în anii 1980 din ţară. În anii '90 a devenit jucător de hochei de gheaţă. Simultan, a comis jafuri asupra a 27 de bănci în Ungaria. Înainte de fiecare jaf, obişnuia să bea un pahar de Whiskey...
The Killing of a Sacred Deer (2017)
Regia: Yorgos Lanthimos. Actori: Nicole Kidman, Alicia Silverstone, Barry Keoghan, Colin Farrell. Un thriller psihologic cu elemente supranaturale, The Killing of a Sacred Deer (2017) se concentrează pe un tânăr cu sete de răzbunare, un medic care trebuie să ia o decizie importantă, și familia lui care trebuie să lupte pentru a supraviețui.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje