Premiere cinema Ianuarie 2012


Justitie pe cont propriu (Seeking Justice) (2011)
Regia: Roger Donaldson. Actori: Nicolas Cage, January Jones, Guy Pearce. Un barbat apeleaza la serviciile unor profesionisti ca sa-l ajute sa faca dreptate dupa ce sotia lui este asaltata, dar nu stie in ce grup intra odata cu aceasta decizie.
Jack si Jill (Jack and Jill) (2011)
Regia: Dennis Dugan. Actori: Adam Sandler, Katie Holmes, Al Pacino, Elodie Tougne, Rohan Chand, David Spade, Eugenio Derbez, Nick Swardson, Geoff Pierson, Gary Valentine, Tim Meadows, Geoff Pierson, John McEnroe, Shaquille O'Neal, Drew Carey, Johnny Depp. Un familist este nevoit sa faca fata unei vizite din partea surorii lui gemene, venite tocmai din Bronx in Los Angeles care nu mai vrea sa plece.
Happy Feet Two (2011)
Regia: George Miller. Actori: Robin Williams, Elijah Wood. Happy Feet 2 readuce pe marile ecrane peisajele feerice din Antarctica şi pe cei mai buni dansatori de step: pinguinii Mumble, Gloria si prietenii lor, Ramon si Lovelace.

Misionarul Razboinic (Machine Gun Preacher) (2011)
Regia: Marc Forster. Actori: Gerard Butler, Michelle Monaghan, Michael Shannon. Povestea unui fost dealer de droguri si baiat rau care il gaseste pe Dumnezeu si devine eroul unor copii sudanezi obligati sa fie soldati.
La vida de los peces (Viata pestilor) (2010)
Regia: Matías Bize. Actori: Santiago Cabrera, Blanca Lewin, Victor Montero. La o petrecere in orasul sau natal, Andrés incearca sa se puna la curent cu au mai facut prietenii lui pe care nu ia mai vazut de foarte multi ani si sa afle detalii despre viata vechii lui iubiri, Beatriz.
Doamne ... ce macel! (Carnage) (2012)
Regia: Roman Polanski. Actori: Jodie Foster, John C. Reilly, Kate Winslet, Christoph Waltz. Povestea intalnirii a doua perechi de parinti care incearca sa rezolve conflictul dintre copiii lor.

Julia's Eyes (Los ojos de Julia) (2010)
Regia: Guillem Morales. Actori: Francesc Orella, Clara Segura, Daniel Grao. Povestea urmareste incercarea disperata a unei femei de a afla adevarul din spatele sinuciderii surorii ei gemene. In acelasi timp se lupta si cu o boala incurabila: orbirea.
Papusile Muppets (The Muppets) (2011)
Regia: James Bobin. Actori: Amy Adams, Jason Segel, Billy Crystal, Zach Galifianakis, Emily Blunt. Doi prieteni mari fani The Muppets il ajuta pe Kermit si pe restul papusilor sa ofere un show de zile mari ca sa-si salveze vechiul teatru.
The Darkest Hour (2011)
Regia: Chris Gorak. Actori: Emile Hirsch, Olivia Thirlby, Max Minghella. Un grup de tineri incearca sa supravietuiasca unei invazii extraterestre, in Rusia.

Lumea de dincolo 4 (Underworld: Awakening) (2012)
Regia: Måns Mårlind, Björn Stein. Actori: Kate Beckinsale, Michael Ealy, Sandrine Holt, Robert Lawrenson. Dupa ce este tinuta intr-o coma timp de 15 ani, in momentul in care se trezeste, vampirul Selene afla ca are o fiica hibrid.
Contraband  (2012)
Regia: Baltasar Kormákur. Actori: Mark Wahlberg, Giovanni Ribisi, Kate Beckinsale, Ben Foster, Lukas Haas, Caleb Landry Jones, Robert Wahlberg, David O'Hara, Connor Hill. Un paznic cu probleme financiare se gandeste sa se reintoarca la vremurile in care facea contrabanda in momentul in care un asociat ii gaseste oportunitatea de revenire.
J. Edgar  (2011)
Regia: Clint Eastwood. Actori: Leonardo DiCaprio, Josh Lucas, Naomi Watts, Geoff Pierson, David A. Cooper, Josh Hamilton, Ed Westwick, Dylan Burns, Jordan Bridges. Un biopic despre directorul FBI J. Edgar Hoover si controversele create in jurul homosexualitatii lui.

Agneepath (2012)
Regia: Karan Malhotra. Actori: Hrithik Roshan, Sanjay Dutt, Rishi Kapoor, Madhurjeet Sarghi, Inaamulhaq. Un baiat isi vede tatal linsat pe nedrept chiar inaintea ochilor sai; 15 ani mai tarziu, se intoarce acasa in cautare de razbunare.
We Bought a Zoo (2011)
Regia: Cameron Crowe. Actori: Matt Damon, Scarlett Johansson, Elle Fanning. O familie se muta la tara pentru a renova si a se ocupa de o gradina zoologica.
Dreptate la inaltime (Man on a Ledge) (2012)
Regia: Asger Leth. Actori: Sam Worthington, Elizabeth Banks, Jamie Bell, Anthony Mackie, Patrick Collins, Genesis Rodriguez, Afton Williamson, Titus Welliver. In timp ce un politist psiholog se chinuie sa convinga un fost detinut sa nu sara de pe o cladire inalta, se intampla si unul din cele mai mari jafuri de diamante in cladirea de alaturi.

Ziua tradatorilor (The Ides of March) (2011)
Regia: George Clooney. Actori: Paul Giamatti, George Clooney, Ryan Gosling, Philip Seymour Hoffman, Marisa Tomei, Evan Rachel Wood, Jeffrey Wright, Max Minghella, Jennifer Ehle. Un stagiar in cadrul unei campanii pentru presedintia S.U.A afla cat de murdara poate fi politica.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje