Premiere cinema August 2011


Masini 2 (Cars 2) (2011)
Regia: John Lasseter, Brad Lewis. Actori: Owen Wilson, Michael Caine, Emily Mortimer. Masina vedeta Lighting McQueen si prietenul ei Mater fac echipa intr-o cursa importanta pentru a bate cea mai rapida masina din lume.
On Tour (Tournee) (2010)
Regia: Mathieu Amalric. Actori: Miranda Colclasure, Suzanne Ramsey, Dirty Martini. Joachim este un fost producător de televiziune din Paris, care si-a parasit familia, prietenii si tot ce tinea de viata lui in Franta pentru o viata noua in America, dar revine in tara sa de bastina pentru un turneu cu o trupa de stripteuze.
Captain America: The First Avenger (2011)
Regia: Joe Johnston. Actori: Chris Evans, Samuel L. Jackson, Tommy Lee Jones, Hugo Weaving, Hayley Atwell. Un tanar care nu este primit in armata se inscrie intr-un program top secret in care este transformat in Captain America, super eroul menit sa apere idealurile Americii.

Viitorul (The Future) (2011)
Regia: Miranda July. Actori: Hamish Linklater, Miranda July, David Warshofsky, Isabella Acres, Joe Putterlik. Povestea unui cuplu ciudat care se decide sa adopte o pisica, moment in care viata lor incepe sa se schimbe.
Rise of the Planet of the Apes (2011)
Regia: Rupert Wyatt. Actori: James Franco, Andy Serkis, Freida Pinto, John Lithgow. O poveste contemporana despre un om care face experimente genetice si ajunge sa creeze maimute super inteligente, ceea ce da nastere la un razboi pentru suprematie.
Sefi de cosmar (Horrible Bosses) (2011)
Regia: Seth Gordon. Actori: Jason Bateman, Jennifer Aniston, Colin Farrell, Jamie Foxx, Kevin Spacey, Donald Sutherland. Trei prieteni oropsiti si exploatati la birou se hotarasc sa-si omoare sefii care stau in calea fericirii lor.

The Woman (2011)
Regia: Lucky McKee. Actori: Pollyanna McIntosh, Brandon Gerald Fuller, Lauren Ashley Carter, Chris Krzykowski, Sean Bridgers. Un avocat, casatorit si cu 3 copii, este pasionat de vanatoare si intr-o zi captureaza in salbaticie o femeie pe are o aduce acasa pentru a o "educa".
Daca as fi ... tu? (The Change-Up) (2011)
Regia: David Dobkin. Actori: Jason Bateman, Ryan Reynolds, Olivia Wilde, Leslie Mann, Gregory Itzin, Mircea Monroe, Alan Arkin, Sydney Rouviere. Doi prieteni foarte buni fac schimb de vieti si de stiluri de a trai si, astfel, familistul devine un cuceritor fara stres si fara grijile de zi cu zi.
Noapte de groaza (Fright Night) (2011)
Regia: Craig Gillespie. Actori: Anton Yelchin, Colin Farrell, David Tennant, Dave Franco, Toni Collette. O comedie horror in care un tanar descopera ca vecinul lui este un vampir.

Conan 3D (Conan the barbarian) (2011)
Regia: Marcus Nispel. Actori: Jason Momoa, Ron Perlman, Rose McGowan, Stephen Lang, Rachel Nichols, Saïd Taghmaoui. Dupa ce a fost martor la uciderea tatalui sau si distrugerea pana in temelii a satului in care a copilărit, Conan se alatura unei lumi nelegiuite, devenint pe rand borfas, pirat si apoi razboinic.
O zi din viata (Life in a day) (2011)
Regia: Kevin Macdonald. Actori: Cindy Baer, Caryn Waechter, Moica. Un documentar realizat cu ajutorul oamenilor care au trimis si urcat pe Youtube clipuri filmate de ei in ziua de 24 iulie 2010. O video capsula realizata din selectia dintre 80.000 de filmulete primite de regizori.
Cowboy si extraterestri (Cowboys & Aliens) (2011)
Regia: Jon Favreau. Actori: Daniel Craig, Olivia Wilde, Harrison Ford, Abigail Spencer, Adam Beach, Sam Rockwell, Noah Ringer, Keith Carradine. Un cowboy singuratic va conduce o revolta impotriva terorii venite din alt Univers

Strumfii (The Smurfs) (2011)
Regia: Raja Gosnell. Actori: Neil Patrick Harris, Hank Azaria, Katy Perry. Cand vrajitorul malefic Gargamel ii goneste pe strumfi din satul lor, micile creaturi albastre ajung in lumea noastra si incearca sa se intoarca acasa.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje