Premiere cinema Aprilie 2017


Power Rangers (2017)
Regia: Dean Israelite. Actori: Elizabeth Banks, Bryan Cranston, Becky G., Sarah Grey, Naomi Scott, Bill Hader. Adaptarea serialului Power Rangers promite o cu totul nouă abordare a aventurilor grupului de liceeni dotați cu unice puteri supranaturale, pe care trebuie să le stăpânească și utilizeze eficacitatea maximă dacă își doresc să devină astfel salvatorii planetei.
Going in Style (2017)
Regia: Zach Braff. Actori: Joey King, Morgan Freeman, Ann-Margret, Matt Dillon, Michael Caine, Christopher Lloyd. Trei pensionari planuiesc sa jefuiasca o banca.
Fast & Furious 8 (The Fate of the Furious) (2017)
Regia: F. Gary Gray. Actori: Dwayne Johnson, Charlize Theron, Vin Diesel, Jason Statham, Jordana Brewster, Michelle Rodriguez. Acum, Dom si Lett sunt in luna de miere, Brian si Mia s-au retras din actiune, iar restul echipei a fost exonerata de orice vina. Cu totii par sa duca o viata cat de cat normala. Dar, cand o femeie misterioasa, il seduce pe Dom sa intre in lumea interlopa, acesta pare ca nu mai are scapare, si, cand acesta ajunge sa-i tradeze pe cei care ii erau cei mai apropiati, cu totii vor fi supusi unor incercari cum nu si-au imaginat vreodata.

The Boss Baby (2017)
Regia: Tom McGrath. Actori: Alec Baldwin, Steve Buscemi, Lisa Kudrow, Tobey Maguire, Jimmy Kimmel, Miles Christopher Bakshi. Un copil in costum si cu servieta face echipa cu fratele lui mai mare de 7 ani pentru a opri complotul miselesc al directorului general al Puppy Co.
Unforgettable (2017)
Regia: Denise Di Novi. Actori: Katherine Heigl, Rosario Dawson, Cheryl Ladd, Whitney Cummings, Geoff Stults, Jayson Blair. O femeie incearca sa-i faca viata un iad actualei sotii a fostului sot.
Richard the Stork (2017)
Regia: Toby Genkel, Reza Memari. Actori: . Richard este un vrabioi care e adoptat si crescut de o familie de berze. Cu timpul, ajunge sa fie convins ca si el este barza, dar, cand berzele, pasari migratoare, o pornesc spre Africa atunci cand vine iarna, Richard isi da seama ca are o problema.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Unde va place sa vedeti filme 3D in Bucuresti?
|Rezultate|Alte sondaje