Premiere cinema Aprilie 2017


Get Out (2017)
Regia: Jordan Peele. Actori: Daniel Kaluuya, Allison Williams, Bradley Whitford, Catherine Keener, Caleb Landry Jones, Marcus Henderson. Chris si iubita sa, Rose, au ajuns in relatia lor la etapa in care acesta urmeaza sa cunoasca parintii fetei, pe Missy si Dean. La inceput, Chris crede ca amabilitatea exagerata a parintilor fetei este doar emotie provocata de eforturile acestora de a se obisnui cu idea ca aceasta e intr-o relatie interrasiala, dar, pe masura ce trece timpul, o serie de descoperiri bizare si din ce in ce mai tulburatoare ii dezvaluie un adevar atat de cumplit cum nu si-ar fi putut imagina vreodata.
Power Rangers (2017)
Regia: Dean Israelite. Actori: Elizabeth Banks, Bryan Cranston, Becky G., Sarah Grey, Naomi Scott, Bill Hader. Adaptarea serialului Power Rangers promite o cu totul nouă abordare a aventurilor grupului de liceeni dotați cu unice puteri supranaturale, pe care trebuie să le stăpânească și utilizeze eficacitatea maximă dacă își doresc să devină astfel salvatorii planetei.
Rabbit School (2017)
Regia: Ute von Münchow-Pohl. Actori: Noah Levi, Senta Berger, Friedrich von Thun, Jenny Melina Witez, Max Boguth, Ben Boxberg. Max, un iepure de oras ajunge din intamplare intr-o scoala de moda veche, de unde nu poate pleca pana nu deprinde arta unui adevarat iepure de Paste. Programul de pregatire este destul de sever, dar are norocul de a o avea alaturi pe Emmy, iar lupta cu vulpile viclene nu face decat sa-i testeze curajul si increderea in prieteni.

Viva (2015)
Regia: Paddy Breathnach. Actori: Héctor Medina, Jorge Perugorría, Luis Alberto García, Laura Alemán, Paula Andrea Ali Rivera. Jesus isi castiga existenta prestand servicii de machiaj si coafat pentru o trupa de travestiti din Havana, dar visul lui este sa ajunga in lumina reflectoarelor. Cand in sfarsit obtine sansa de a fi pe scena, un strain iese din multime si il loveste.
Fast & Furious 8 (The Fate of the Furious) (2017)
Regia: F. Gary Gray. Actori: Dwayne Johnson, Charlize Theron, Vin Diesel, Jason Statham, Jordana Brewster, Michelle Rodriguez. Acum, Dom si Lett sunt in luna de miere, Brian si Mia s-au retras din actiune, iar restul echipei a fost exonerata de orice vina. Cu totii par sa duca o viata cat de cat normala. Dar, cand o femeie misterioasa, il seduce pe Dom sa intre in lumea interlopa, acesta pare ca nu mai are scapare, si, cand acesta ajunge sa-i tradeze pe cei care ii erau cei mai apropiati, cu totii vor fi supusi unor incercari cum nu si-au imaginat vreodata.
Going in Style (2017)
Regia: Zach Braff. Actori: Joey King, Morgan Freeman, Ann-Margret, Matt Dillon, Michael Caine, Christopher Lloyd. Trei pensionari planuiesc sa jefuiasca o banca.

The Boss Baby (2017)
Regia: Tom McGrath. Actori: Alec Baldwin, Steve Buscemi, Lisa Kudrow, Tobey Maguire, Jimmy Kimmel, Miles Christopher Bakshi. Un copil in costum si cu servieta face echipa cu fratele lui mai mare de 7 ani pentru a opri complotul miselesc al directorului general al Puppy Co.
Vizitatorul (The Visitor) (2016)
Regia: Jamil Hendi. Actori: Oleg Apostol, Andreea Bosneag, Carmen Cinteza, Andrei Ciopec, Mia Crisan, Anastasia Dima. Luca si Otilia cauta sa se aseze la oras pentru a se putea intretine si pentru a-si putea croi un drum in viata. Cei doi se muta intr-un apartament care nu e chiar cel mai propice loc pentru a creste un copil. Paranoia, teroarea si psihozele se insinueaza in vietile lor, iar Luca descopera niste adevaruri despre sine, despre apartament si despre lumea de dincolo.
Unforgettable (2017)
Regia: Denise Di Novi. Actori: Katherine Heigl, Rosario Dawson, Cheryl Ladd, Whitney Cummings, Geoff Stults, Jayson Blair. O femeie incearca sa-i faca viata un iad actualei sotii a fostului sot.

Perfect Strangers (Perfetti sconosciuti) (2016)
Regia: Paolo Genovese. Actori: Giuseppe Battiston, Anna Foglietta, Marco Giallini. Sapte prieteni vechi iau masa impreuna si decid sa joace un joc care le va schimba complet vietile.
Richard the Stork (2017)
Regia: Toby Genkel, Reza Memari. Actori: . Richard este un vrabioi care e adoptat si crescut de o familie de berze. Cu timpul, ajunge sa fie convins ca si el este barza, dar, cand berzele, pasari migratoare, o pornesc spre Africa atunci cand vine iarna, Richard isi da seama ca are o problema.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje