Premiere cinema Aprilie 2014


A Long Way Down (2014)
Regia: Pascal Chaumeil. Actori: Aaron Paul, Rosamund Pike, Imogen Poots, Pierce Brosnan, Toni Collette, Sam Neill, Tuppence Middleton, Joe Cole. Patru persoane cu probleme se intalnesc pe acoperisul unei cladiri inalte. Este evident ca fiecare vrea sa puna capat unei existente nemultumitoare, dar oare intalnirea lor providentiala nu poate sugera ca este loc si de mai bine? Cei patru vor deveni un fel de familie, sprijinindu-se reciproc in infruntarea provocarilor atat de diferite ale fiecaruia. Comedia neagra este inspirata de celebrul roman al autorului britanic Nick Hornby.
Captain America: The Winter Soldier (2014)
Regia: Anthony Russo, Joe Russo. Actori: Scarlett Johansson, Samuel L. Jackson, Chris Evans. Super eroul continua lupta pentru binele omenirii. Steve Rogers face echipa cu Natasha Romanoff, numita si Black Widow, ca sa lupte cu dusmanul.
Rio 2 (2014)
Regia: Carlos Saldanha. Actori: Anne Hathaway, Jesse Eisenberg, Jamie Foxx, Leslie Mann, Rodrigo Santoro, John Leguizamo.

Sabotage (2014)
Regia: David Ayer. Actori: Arnold Schwarzenegger, Sam Worthington, Terrence Howard, Mireille Enos, Josh Holloway, Olivia Williams, Joe Manganiello, Josh Holloway, Harold Perrineau, Olivia Williams, Martin Donovan, Michael Monks. O echipa de elita din cadrul Brigazii Antidrog este investigata pentru furtul a zece milioane de dolari, in urma unui raid la o casa conspirativa. Si, daca asta asta nu ar fi fost de ajuns, lucrurile incep sa scape cu adevarat de sub control, in momentul in care membrii echipei incep sa fie eliminati unul cate unul. Arnold Schwarzenegger este unul dintre cei zece politisti corupti, alaturi de Sam Worthington, Josh Holloway, Joe Manganiello, Malin Akerman, Terence Howard. Din distributie mai fac parte Harold Perrineau si Olivia Williams.
Cocktail (2012)
Regia: Homi Adajania. Actori: Deepika Padukone, Saif Ali Khan, Diana Penty, Randeep Hooda, Tena Desae, Lee Nicholas Harris, Boman Irani. Cand Veronica (Deepika Padukone) si Meera (Diana Penty) se intalnesc intamplator in Londra, se hotarasc sa locuiasca impreuna pe perioada verii. Meera este o femeie timida, introvertita care isi revine dupa o casnicie nereusita cu Kunal Ahuja (Randeep Hooda) care i-a cheltuit toate economiile sub pretextul ca incerca sa construiasca pentru amandoi un viitor in Londra. Veronica este in schimb alintata, bogata si libera. Meera locuieste cu Veronica pana cand aceasta reuseste sa se puna pe picioarele ei si sa-si gaseasca o slujba. Veronica, copilul rebel, cauta numai distractii. Fiind firi total diferite si cum opusele se atrag, ele devin prietene foerte apropiate. Viata lor ia o turnura neasteptata cand Gautam Kapoor (Saif Ali Khan), un inginer software vine sa locuiasca cu ele in casa Veronicai. Desi e intr-o relatie cu Veronica, el incepe sa aiba sentimente puternice pentru Meera, care intruchipa tipologie de femeie clasic indiana, care pastreaza traditiile si obiceiurile locurilor natale. Mera, si ea indragostita de Gautam, isi sacrifica sentimentele in favostrea celei mai bune prietene, si pleaca...
Jeune et jolie (2013)
Regia: Francois Ozon. Actori: Marine Vacth, Charlotte Rampling, Frederic Pierrot. Portretul unei tinere de 17 ani, in patru sezoane si patru melodii.

Transcendence (2014)
Regia: Wally Pfister. Actori: Johnny Depp, Rebecca Hall, Morgan Freeman, Kate Mara, Clifton Collins Jr.. Cand sotul ei Will (Johnny Depp) este ucis de teroristi, viata pare sa se fi terminat pentru specialista in computere Evelyn Caster (Rebecca Hall), dar cercetatoarea gaseste o metoda revolutionara de a transfera intreaga personalitate a lui Will intr-un computer. Impreună cei doi continua sa lucreze exact la proiectul care i-a transformat in tinta teroristilor: un spatiu unde computerele sa evolueze nestingherite de controlul uman.
Brick Mansions (2014)
Regia: Camille Delamarre. Actori: Paul Walker, Sal Longobardo, Robert Maillet, David Belle, Carlo Rota, Kalinka Petrie, Catalina Denis. Starul francizei Furios si iute interpreteaza un politist sub acoperire a carui misiune este sa aduca in fata justitiei un gangster deosebit de periculos. In arsenalul acestuia se afla o bomba atot-distrugatoare. Pentru a izbandi, eroul trebuie sa se infiltreze in grupul gansterului, intr-un joc pe muchie de cutit.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje